Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Romeo, Julija & Co...

Default avatar

Brez MONa mi živeti ni

1. ☺
Default avatar

Ddddddddd

Na zacetku mi je bilo fajn kaj prebrat na njenem blogu, tudi pise cisto simpaticno, ampak scasoma se je pa zadeva tako skomercializirala da se pac ne da vec brat. Skoda sicer, ker je punca simpaticna in ima najbrz tudi kaj pametnega za povedati ampak dokler je vsaka njena objava zgolj link za prodajo necesa, pa kredibilnosti ravno ni za pricakovat. A ni zanimivo pri njej in Mulejki in podobnih da so nad vsako sponzorsko stvarjo na mrtvo navdusene? Niti ena stvar ni povprecna ali celo slaba, ce so placane za objavo je vedno vse super! In potem pac nehas brat...
Default avatar

Danamila90

Spremljam Laro na blogu in tudi v najstniskih letih ko še ni bila blogerka smo za kratek čas bile v isti družbi tako, da lahko par stvari prekomentiram.. Tudi jaz sem 27letna "smrklja" z hišo in novim avtom in otrokom pa daleč od tega, da sem bogata ali pa razvajenka, ki ji starsi vse dajo.. Stvari, ki ti to dajo se imenujejo kredit ki ga boš odplačeval 30 let in lizing in točno tako sta tudi Lara in Jaka dobila svojo hišo in dva bmw in hvala bogu, da si lahko privoscita, da ne rabita skrbeti kaj bo jutri ali bos imel za poloznico, hrano itd. Kdaj smo slovenci postali tako ljubosumen in neprivoscljiv narod? Lara je izgubila svojo mamo pri 16letih, oce je bil alkoholicar in ni ji bilo v zivljenju postlano z rozicami kokr vi tuki mislite. Punca je morala delat in zasluziti svoj denar in tako je postala javna osebnost in odlicna blogerka in to v danasnjem casu je odlicno placan poklic. Lahko si privosci 3 vozicke po 1000e ker reklamira podjetje, ki prodaje te vozicke in sem sigurna, da jih dobi po dosti manjsi ceni, če ne celo zastonj.. In še to da se baha in razkazuje svoje stvari? Halo to je njen poklic! Blogerka je kjer pise o svojem zivljenju in deli z nami stvari.. Ce noben od Vas nemore prenesti to da negdo ima vec od vas potem preprosto ne hodite na njen blog!! Malo se pozanimajte o osebi ali pa preberite njen blog preden si začnete zmišljevati zgodbice..Drugace se pa vidi, da so Jaka in Lara srečen par, ki imata dva prelepa otroka in da resnično uživata v svojem družinskem življenju in edino to je pomembno.
Default avatar

Rockstar12

no, no, no,....
odvisno s kakšne perspektive gledaš nanjo in njenega Jaka.
Jaka je predvsem eno mevžasto revše, ki ga ta smrkljiva vrti okrog prsta. Pustimo malenkosti, da sta ljubimkala še v času, ko je bila ona v vezi s tenisačem. Pustimo malenkost, da je bila z Rokom Furlanom, ki je baraba, iz koristi, ki jih ji je omogočal.
Češnja na torti pa je, da je pokradla veliko vsoto iz društva za pitbulle.
od bivšega, enega od mnogih njih, si je izposodila 5.000,00 E, ki jih ni nikdar vrnila. Je pa dosegla prepoved približevanja tega fanta, ker je želel nazaj, kar je njegovega.
To je Lara
Default avatar

Lizika16

Eh, kaj pa ima? 10 let staro hiso, ki bo se dolgo v lasti banke in avta na leasing. Res uau. Vikend ni njun, razne toplice/ morja pa dobi ceneje/ zastonj, ker jih promovira. Naivnice ji pa sledijo, ker mislijo, da ima sanjski lajf. Dalec od tega, za 4 stenami se ne vidi, kaj se dogaja.
Pol sveta je pa videla izkljucno zato, ker je bila punca od tenisaca in je z njim hodila naokoli. Samo tega pa ne omeni, ko se hvalisa, koliko je prepotovala. S svojim denarjem zal ne.
To so pac take vrste zensk, ki samo iscejo, kako bojo ujele enega malo bolj premoznega (beri: ima premozne starse), da bo preskrbljena do konca zivljenja. Zalostno.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen