Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

100% sigurne stave, stave brez rizika, 7dni brezplačno obdobje

Default avatar

march7777

Pozdravljeni

Če je kdo zainteresiran za sistem stavljenja brez rizika, to pomeni, da stavimo na razliko kvot, da imamo vedno profit ne glede na to kako se tekma konča.

7dni je brezplačno, da vidite da sistem deluje, število članov omejeno

Če je kdo zainteresiran naj piše za več informacij na [email protected]
ostali prosim, da tolmačite sporočilo kot brezpredmetno.

lp
Default avatar

march7777

Profit je na dan od 5-10% na vaš vložek

Če ste zainteresirani mi lahko pišete na email in poslal vam bom zadnje 3 stave, z različnimi vložki, da boste lahko videli na realnem primeru.
Dobili pa boste tudi točno razložena navodila kako sistem deluje, koliko lahko zasluzite in kaj potrebujete za stave.

Lp
Sigurne Stave
Default avatar

[email protected]

PROSIM ČE MI POSLJETE STAVE IN SE KAKSNA NAVODILA KAKO SE DA TUDI DRUGAČE VIDET VASA SPOROČILA.


HVALA, VALDET TOPALLAJ
Default avatar

[email protected]

Ali mi lahko javite na mail, da najdeva kontakt, če ne bi tudi lepo prosil, da vsaj vem da ne bom iskal in brskal vse. Hvala, Valdet Topallaj
Default avatar

Juožek

Kako lahko zaslužiš, če je že v osnovi izguba oz. stanje 0 (beri nič). Kdo plača razliko, beri izgubo ?????. Ja, morda za začetek jo plača march7777, zato, da vas dobesedno zvleče v njegov kao "biznis", vendar na dolgi rok ste vsi pogoreli, saj on vendar ne dela za socialo, ampak zgolj za lastni zaslužek. In seveda se vprašajte, zakaj vas sploh vabi, saj bi lahko sam "pobasal velik denar ", ki ga obljublja vam in vas v bistvu sploh ne rabi. Aja seveda je dobrodelnež in želi z vami deliti dobiček ???? . Ne, ne on želi na dolgi rok predvsem vaš denar in mu na začetku njegove izgube predstavljajo samo sistem za naprej in kako vas v bližnji prihodnosti čimbolj "obrati". Če bi imel čisto vest in pogum bi objavil svoj "vrhunski sistem" tukaj, pa bi ga vsi skupaj presodili in se odločili. Do takrat pa velja čim bolj stran od tega tipa. Ponzijeva shema, nekaterim je to znano.
Default avatar

Stocko

Zdravo sem vlado stocko zanima me vas sistem igranja stav rad bi neki dodatni denar oz. Zdaj mi vsaki denar pride prau ker sem brez centa lahko me dodate na fbju pod vlado stocko z eno sliko ali mi pisete na gmail?
[email protected] gmail.com
Hvala.
Lp.
Default avatar

Leonard1

Zdravo.. mene zanima pa kako mi lahko pomagate kako da mi date sigurne stave kako to deluje ? Lp
Default avatar

Sigurne stave

Mene tudi zanimajo sigurne stave. Koliko je pa treba investirat, da se splača?
Default avatar

DaniP

Sliši se vsekakor zelo privlačno, vendar se mi zdi opis podoben arbitraži. Govorimo o tem? Bral sem namreč, da bi naj bila arbitraža izredno nepriljubljena pri stavnicah in da ti zelo hitro omejijo ali pa ukinejo račun, če te dobijo.
Sem pa našel to metodo, ki se mi zdi prav tako zanimiva. pravijo ji ujemanje stav (Matched betting) na ujemanjestav.si. Morda misliš to? Se mi zdi, da je ustvarjalec bloga kr podrobno opisal zadeve, pa še brezplačno je.
Ma kdo morda izkušnje s tem?