Med.Over.Net

ARHIV - zdravstvo

Spoštovani, ta forum je zaprt za pisanje in je namenjen samo branju tematik s področja zdravstva. Tukaj lahko poiščete nasvet, v že odgovorjenih vprašanjih. V primeru, da bi želeli postaviti novo vprašanje, prosimo, da izberete področje, ki vas najbolj zanima in menite, da je najbolj primereno za vaše vprašanje.
Hvala za razumevanje.
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=467

vrnitev na stare rezultate...

Default avatar

escobar

pred par leti sem se kakih 10 let intenzivno ukvarjal s fitnesom in prišel do dokaj spodobnih št (280kg počepa (ne četrtinke kot jih dela večina ampak rit pod kolenaI), 170kg stoječega overhead pressa (ne push pressaa), 320 kg deadlifta in zgiba ali dveh s telesno težo + 80kg), tehtal sem nekje med 120 in 130kg

potem so prišle pač neke stvari v življenju in nisem imel volje

zdaj bi se spet rad vrnil v staro formo in me zanima če je bil kdo v moji situaciji in koliko je rabil (bolj se mi gre za moč kot maso)?

minusi so da sem starejši in vse kar pride s tem, +da že znam izvajat vaje, še vedno sem nadpovprečno močen (tisto da ko nehaš trenirat zgubiš vse, še posebej če si uporabljal aas je bullshit še vedno sem kar nabit (ljudje mislijo da aktivno treniram in močen.... mislim ne rečem da sem ne vem kaj ampak vseeno), baje je že dosežene št. lažje dosežt ponovno kot iz 0, imam več denarja kar pomeni da si lahko privoščim večje doze in boljše aas (in da že vem kaj pri meni deluje in kaj ne) in rastni hormon in da mi je vseeno za telesno težo, ko pridem ali presežem stare št. bom če shujšal dodal več mišic

plan je začet naravno, ko se napredek ustavi oziroma orenk upočasni, pa trenbolon, oxandrolon in testosteron že kličejo).. otrok itak ne nameravam imet tako da kar se potencialnih težav s plodnostjo tiče mi dol visi (čeprav prejšnjihč sem zadnje 2 leti delal blast&cruise (2 meseca visokih doz in dva meseca relativno nizkih) in so bili po dveh mesecih dni vsi hormoni (in ostali izvdi normalni) normalni oziroma isti kot prej)
Default avatar

fizio-kinesis

Pozdravljen,

pred ponovnim štartom bi razmislil o porebi po AAS (negativni stranski učinki in dejanska korist za rekreativca). Glede ponovne vrnitve bi bilo zanimivo vedeti kakšno je trenutno stanje. V srednje ročnem času (cca 1 leto) bi glede na obstoječe stanje lahko napredoval za 30%-40%. Vsekakor hitreje kot iz 0.

Lp