Forum: Vrnitev k sebi

Delo na sebi, osebnostna rast in osebni razvoj terjajo poglabljanje v sebe in ozaveščanje lastnih vzorcev ravnanj. Ob tem človek pogosto naleti na blokade, strahove, pomanjkanje moči in brezup ob vprašanju, kako naprej. Da ne bi imeli občutka, da ste sami na poti odkrivanja Sebe, na forumu lahko najdete prostor in podporo drugih. Tako naporna pot lahko postane znosna in skozi čas celo zabavna.

Kako si dvignit samozavest

Odgovori Nova tema
Default avatar Saj uoam da bo boljse 2 Jan 2018 20:14

Pozdravljeni,

Zanima ke kako naj resi s svojo samopodobo.Star sem 33 let.Ze od skozi imam nizko samopodobo.Nevem zakaj.Ko pa sem zvedel za partneekino prevaro se je moja samopodoba se poglobila.Postala se bolj moteca.Skozi se primerjam z tem ljubimcem od zene.
Je bil boljsi, lepsi, je bolj uzovala z njim v sexu,je mel boljsi penis ki ga je bolj cutla in ji je bolj pasal,bi bla z njim, ce nebi on bil porocen in imel druzine ali ce bi bil pripravljen pustit zeno njegovo in bit z mojo.Je z mano hotela resit samo zaradi tega,ker mama 2 otroka in ker z njim ne more bit....vse to mi v gkavi povzroca nemir, slabo samopodobo.
Skupaj sma 13 let.Hocema resit zadeve.Ona je z njim prekinila.A jaz skozi ko jo pogledam me prevzame bolecina, spomini, primerjanje z njim.Prizori kako sta sexala.Tudi ko mi2 sexama mi skozi gre po glavi je z njim tudi tak stokala, je bolj uzivala, je tudi tak mu nudila oralni sex kot meni....nevem zakaj je to v meni


Hvala

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Mateja D 4 Jan 2018 04:37

Pozdravljeni,
ste mi pred kratkim že pisali ali pa je vaša zgodba zelo podobna zgodbi nekoga drugega. Lahko si pogledate na forumu, kaj sem odgovorila. Mislim, da ni zadeva povezana samo z nizko samopodobo. Potrebno bi bilo umiriti vaš um in izraziti čustva, ki so v vas. Um se umirja z meditacijo, čuječnostjo, čustva je pa v takih primerih najbolje podeliti z nekom v živo in s takim, ki razume. Ta dva procesa, da začnete razvijati pri sebi, bi vam predlagala za osnovo. Nato pa izboljševanje samozavesti. Rešitve žal ne bo iz danes na jutri.

Lep pozdrav!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar esp_66 15 Jan 2018 22:15

Če vedno znova pogrevaš isto jed, se prismodi. Tvoja bo že zažgana...
Zakaj imam občutek, da ti prav uživaš v svoji vlogi?

"Je z njim bolj...."
Vsaka nova igračka je na začetku zanimiva. Samo velika večina kmalu pristane v kotu, ali smeteh.

Ne jokat zaradi "z mano je samo zato..." razlogov. Vbij si v glavo, da se je na koncu odločila zate. Verjetno je imela več, kot en razlog.
"Samo" lahko črtaš. Ne da se vsega izmerit z metrom.
Vsaj zame je razmerje veliko več, kot samo posteljna telovadba.

Poskusi ljubimca dojemat, kot njenega bivšega partnerja. Torej, kot nekoga, ki ga je zamenjala zate. Ne kot vlomilca, ali motilca posesti.

Ni pomembno, ali si rojen pod srečno zvezdo, ali si izpadel na nek način boljši.
Dobil si še eno priložnost.

Vrtiš se v krogu.
Če lahko, začnita znova.
Če ne, začnita urejat, kar morata urediti glede skupnih obveznosti in lastnine.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh