Med.Over.Net

Duševno zdravje

Odgovarjajo: Bernarda Dajčman, dipl. soc. del.

O pomenu duševnega zdravja, duševnih stiskah ter možnih izhodih iz njih.

Bernarda Dajčman , dipl. soc. del.

bernardadajcman

prepir

Default avatar

ošiit

ošiit je napisal/a:
it je napisal/a:
Ošiit,

Očitno iščeš le potrditve svojih prepričanj. Dejansko stanje pa te sploh ne zanima.

Napisala si namreč le tista mnenja, kjer ženske niso bile zadovoljne.
Nisi pa napisala tistih, kjer so ženske napisale, da so zadovoljne.
Pa še to, vprašanje je, kdo ne želi videti dejanskega stanja. Dejansko stanje navedene teme namreč je, da 75% ali več ženskam, ki so odgovarjale, Mirena ne odgovarja in da so vse te imele z njo zmerne do hude težave, ne samo blagih. Zato sem navedla "samo" nezadovoljnice - v ilustracijo, da težave niso samo blage. Tako ali tako so v tej temi nezadovoljne v večini.
Default avatar

Jasno in glasno

A je Elisa še tu?

Kakorkoli. STRAN OD FANTA, ki ga omenjaš v tem postu!! Resda sta minila že dva meseca, ampak upajmo, da si ga zapustila.

Zelo pravilno si sklepala o fantovem temeljnem nespoštovanju do tebe na podlagi njegove arogance in materialistične mentalitete: "Saj so pa sodišča za to". Kakšna poniglavost! Stran od takega naduteža in brezčutneža! Že vnaprej vidi tebe in vajine otroke kot materialni strošek, kot robo, s katero se lahko baranta! In to vse samo zato, ker je on prikrajšan (?????) za čutni užitek svojega penisa??!!! Kakšno sprenevedanje! Kondom nič ne zmanjša užitka, vsekakor se pa mačističen, patriarhalen in do žensk žaljiv moški počuti skrajno ponižanega, če si mora zaradi ženske "pokriti" sveti gral svoje moškosti. To je znak, da v 21. stoletju NIMA SMISLA VZTRAJATI s takim čustveno pohabljenim, materialističnim moškim!

Elisa, beži stran, dokler še lahko!!!
Default avatar

alpi80

hitro ga poroči ,otroci in čez kako leto boš tudi ti pisala na forumu kako si žalostna,da te nima rad,da te ne spoštuje,itn...
ja kaj še delaš z njim