Med.Over.Net

Homeopatija

Odgovarjajo: Vesna Gorjanc, homeopatinja

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Vesna Gorjanc , homeopatinja

Vesna_Gorjanc

Slabine v nosecnosti

Default avatar

Nanica11

Zdravo.

Jaz bi pa prosila za nasvet glede slabin v nosecnosti.
Namrec zelo mi je slabo, slabina prisotna skozi cel dan, izredno moteča je tudi vrtoglavica, ki traja skozi dan in noc, tudi ko sem pri miru, imam obcutek, da mi slika pred ocmi se premika. Ko se obrnem v postelji, se mi vse zamaje Malo lazje je, ce oci zaprem in ce sem cisto na miru in ce je dovolj svezega zraka.
Sicer pa je slabost tista, ki je najbolj moteca: želodec obcutljiv, siljenje na bruhanje, bruhanju se izognem, ko samo mirujem in imam zaprte oci. Ce jem, mi je se slabse, vsaka misel na hrano izzove dodatno slabost. Vsa hrana mi smrdi. Sploh pa mastna. Trenutno ne morem kuhat, ker bi bruhala zraven. Imam mrzla stopala.

K svoji homeopatinji se bom lahk narocila sele cez 2 tedna, ko pride iz dopusta. Imam pa konec meseeca že zaključni izpit na faksu, katerega ne smem zamuditi, a brati in učiti se ne zmorem. Lepo bi prosila za kak nasvet, ki bi omilil te prve nosečniske slabosti. Hvala
Default avatar

Vesna_Gorjanc

Spoštovani,

pri težavah, ki jih opisujete s homeopatijo lahko uspešno pomagamo. Ob branju vaših simptomov sem sicer dobila idejo, katero zdravilo morda potrebujete. Je pa vedno treba pogledati celotno sliko vseh simptomov. Zato svetujem, da kontaktirate vašo izbrano homeopatinjo, ki vas že pozna (upam, da je zdravnica, dr.med.) Gotovo vam bo odgovorila na poslani sms ali e-pošto. Če ne, pa se lahko obrnete tudi name.

Srečno in lep pozdrav,
Vesna Gorjanc, dr. med.
www.homeopatija-vesna.si
Default avatar

Nanica11

Zdravo, vamnpism nazaj, ker zal mi moja homeopatinja ni mogla odpisati, je rekla da racunalnika nima s seboj na dooiatu, da odgovori po 24.8.

Moji simptomi ki sm vam jih opisla so verjetno bili deloma tudi zarafi viroze oz, na morju so špricali proti komarjem in zato nas je nekaj v ulici zbolelo za podobnimi simptomi(mrazenje, bruhanje, driska). Vendar kljub vsemu sedaj tezave ostajajo, doma sem v knjigi od Somerja si pomagala pri izbiri remedije, izbrala sem Sepio, vzela sem c30, ker v knjigi pise d12, tega pa nisem imela. Slabina se je izboljšala. Rumen nesrbec Izcedek iz noznice se je bistveno zmanjsal. Slabine so se, vendar manjse, lahko tudi kaj pojem, in koncno tudi kaj spijem. Nisem pa se ok. Ampak zdaj lazje funkcioniram. Sedaj pa me skrbi, kako naj jemljem, ce sploh, ali je po opisu bila remedija pravilno izbrana? Ali naj zqmenjamnpotenco, ce da s katero in kako naj doziram? Zdi se mi da je c30kar velika potenca, vendar samo to sem imela doma. Lepo prosim, ce se vam zdi smiselno svetovati, ce mi lahko pomagate pei pracilnem doziranju, eventuelno lahko tudi se kaj vec povem ali vas kako kontaktiram, v primeru da sem napacno ravnala, saj ne zelim skoditi sebi ali plodu. Hvala
Default avatar

Vesna_Gorjanc

Pozdravljeni,

glede na vaš opis, menim, da ste sami izbrali pravo zdravilo. Čestitam:)
Ob branju vašega prvega pisma, sem tudi sama pomislila, na Sepio. Ker vam je to zdravilo pomagalo, je ocitno pravo.
Vidim, da se malce spoznate na samozdravljenje s homeopatijo. V redu je, da ste vzeli potenco C30. To je višja potenca, kakor D12, zato jemljete to zdravilo bolj poredko, kakor vam svetuje priročnik za potenco D12. Priporočala bi 1-krat na teden en odmerek. Če ne bo pravega učinka, pa me lahko kontaktirate preko telefona 0681 555 94, da vam bova individualno prilagodili ustrezno dozo in potenco.

Vse dobro in lep pozdrav,
Vesna Gorjanc, dr.med.
www.homeopatija-vesna.si

Moderatorji

Vesna Gorjanc , homeopatinja
Vesna_Gorjanc
cron