Forum: Kako živeti z boleznijo ščitnice - Metuljčica

Imate težave, ki bi lahko pomenile ščitnično obolenje? Se zdravite zaradi motenj v delovanju ščitnice ali se soočate z diagnozo rak ščitnice? Bi želeli svoje izkušnje izmenjati z drugimi tovrstnimi bolniki, potrebujete spodbudno besedo in pogovor o bolezni? Svoje izkušnje z vami delijo člani društva Metuljčica.

Avtoimuna paleo dieta

Odgovori Nova tema
Default avatar Urša Bratun 13 Avg 2016 05:48

Pozdravljeni

Rada bi se povezala z ljudmi, ki pri obvladovanju svojih simptomov uporabljajo avtoimuni paleo protokol (AIP). Gre za specifično dieto (in tudi življenjski stil) za avtoimune bolezni, ki izloči žitarice, sojo, laktozo, jajca... ter omeji sladkorje. Gradi na paleo principih in ima podobnosti s ketonsko dieto. Sama se tako prehranjujem že 8 mesecev in izkušnje so zelo pozitivne. Pristop je v tujini razširjen in vedno bolj priznan, pri nas pa najdem le malo materiala in ljudi s podobnimi izkušnjami.

Če bi koga zanimala izmenjava izkušenj ali bi želeli več informacij o tej dieti, me lahko kontaktirate. Začela sem tudi s spletno stranjo, kjer bom vse izkušnje zapisovala in upam, da to komu olajša pot: https://ostaniti.com/

Lep pozdrav
Urša

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar oktober80 22 Dec 2017 20:07

https://www.facebook.com/groups/421906107999443/

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh