Med.Over.Net

Za ženske v stiski

legalna pedofilija cerkve z blagoslovom staršev

Default avatar

m.lizika

zanima me, kako lahko starši v 3. tisočletju ortodoksno podpirate posiljevanje vaših otrok znotraj sten cerkva - predstavnikov največje legalne pedofilske organizacije na svetu? kako je to možno v 3. tisočletju. prej sem prebral članek o vidi žabot. veliko vas se zgraža, ker je izstopila iz cerkve prav zato, ker so jo hoteli posiljevati, kar je znotraj sten teh božebrižnikov običaj. samo preberite letno poročilo o št. posiljenih nun po svetu. nihče se ne razburja. nihče ne protestira. v sosednji AUT je protestno izstopilo tisoče vernikov, ko so izvedeli za desetletja trajajoče posiljevanje vojnih sirot (fantov in deklet), ki so jih nune morale pripravljati za večerni obisk cerkvenih veljakov.
leta 2010 je celo sam papež izrekel med obiskom portugalske, da ''bolj kot kdo drug od zunaj pedofilsko sranje znotraj cerkve ogroža samo cerkev... '' kaj je temu treba še dodati.
ne moti me, da vi fanatični verniki nastavljate vaše riti, da vas ''potrebni in pohotni slinavci'' nabadajo v imenu bogov. zakaj pa silite vaše lastne otroke v obisk notranjih prostorov znotraj kamnitih sten, da se kriki ne slišijo ven.
tudi sam sem bil posiljen z vero, vendar sem imel srečo, da sem fizično hitro rastel in sem se lahko pri 12-tih letih izognil nadaljevanju nasilja.
nikjer v SLO ne vidim nikakršnih protestov - preprosto nič !