Med.Over.Net

Klimakterij -menopavza

Odgovarjajo: Magdalena Fabčič, Pogumna.si, univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka

Pri ženskah so srednja leta neizbežno povezana s hormonskimi spremembami menopavze, prehoda iz rodne v nerodno dobo. Spremljajo jo spremembe na telesnem nivoju, pa tudi v čustvovanju, razmišljanju in doživljanju sveta. Lahko prinesejo nepričakovane težave, pa tudi nove priložnosti, da dolgoročno poskrbimo zase. V tem forumu je mesto za oba - njo, ki doživlja menopavzo in njega, ki jo želi na tej poti razumeti in podpreti.

Magdalena Fabčič, Pogumna.si , univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka

Magdalena Fabčič

polip

Default avatar

julita84

Stara sem 29 let in za mano je en spontani splav in laparoskopija (cista). Zdaj se že nekaj časa trudiva ,da bi zanosila in zato me je ginekologinja poslala na kliniko za zdravljenje neplodnosti. Termin imam šele januarja naslednje leto sem pa šla na pregled, da mi je naredila svež pap test in mi je odkrila polip. Moja gin. mi je rekla, da naj za zdaj ostane tko kot je. Sem pa nekaj brskala po netu in našla, da pa polip le ni tak nedolžna stvar, kot sem dobila mnenje na pregledu.Zdaj me pa zanima če naj počakam do januarja ali še vseeno naj enkrat grem vmes na pregled če bi slučajno ta polip bilo potrebno odstraniti?
lp
Default avatar

sabinasencar

Pozdravljeni Julita 84!
Ne vem, kakšen je vaš polip, kje leži in koliko je velik. Če je na mestu, ki ovira uspešno nosečnost vam predlagam, da rešite ta problem pred pregledom na kliniki za reprodukcijo.
Lp.,Sabina Senčar.
Sabina Senčar, dr. med.

Moderatorji

Magdalena Fabčič, Pogumna.si , univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka
Magdalena Fabčič