Forum: Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

letvenik - 2. del

Odgovori Nova tema
Default avatar renata* 25 Feb 2004 12:24

Pred časom sem vas spraševala o letveniku. No, zdaj vam lahko povem par informacij, če si ga bo morda kdo omislil za domačo rabo. V Elanu so popolnoma nefleksibilni, cena odvisna od modela. Npr. tak, ki ima zg. letvici pomaknjeni malo navzven, dimenzije 230x68 je 28.800 + DDV 20%. Jaz sem želela takega, a širine 90 cm (na 68 cm širine se komaj stlačim vmes, ne), pa so rekli, da ni možno, saj imajo s tako širino le tiste, kjer so vse letvice v enaki liniji. OK, pa nič, saj ni samo Elan na tem svetu, ne. Na netu sem našla še privat firmo Potočnik, kjer se popolnoma prilagodijo željam kupca, zg. letvici zamaknjeni navzven, dimenzija 230x90, cena cca 22.000, dostava in montaža brez problema. Evo, tako se dela. Takoj sem naročila.

lp r.*

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar cebmaja 13 Jun 2017 10:14

Mi smo kupili letvenik v spletni trgovini : http://sportbaby.si/sportni-koticek
Super zadovoljni. Na voljo imajo kar nekaj različnih modelov, kar je pa najboljše nekateri modeli imajo dodatke katere lahko tudi otroci uporabljajo - (vrv, gugalnica, mornarska lestev,....)
Tako, da je ribstol v uporabi za celo družino, saj je primeren tako za otroke in odrasle - saj je max obremenitev 130kg.
Same pohvale podjetju.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh