Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

Biblos2 aplikacija

Default avatar
Nedolgo nazaj sem si na android telefon snela Biblos2 aplikacijo. Vse v redu in prav, izposodila sem si knjigo. Nato sem prebrala 2 poglavji in sedaj mi aplikacija ne deluje več. Javi mi neko napako, ko kliknem na knjigo, da bi nadaljevala z branjem. Ok, izbrišem aplikacijo in jo naložim še enkrat. Isto. Potem sem aplikacijo poskušala naložit na tablico. Ko sem jo odprla, je mlelo in mlelo - ni zmlelo nič in zato sem aplikacijo izbrisala iz tablice. Zanima me, če ima kdo isto težavo? Knjigo bi rada prebrala do konca, pa ne morem.
Default avatar
Sem imela težavo in je rešeno. so mi pomagali iz biblosa!

Izpišite se iz aplikacije Biblos2
Izbrišite aplikacijo Biblos2 z naprave
Na napravi poiščite in izbrišite 2 datoteki, ki se nahajata na notranjem pomnilniku: .adobe-digital-editions in Books. To lahko storite na dva načina:

1. telefon ali tablico priklopite na računalnik in v raziskovalcu poiščite omenjeni datoteki na napravi in ju izbrišite.

2. na telefonu ali tablici pojdite v upravitelja datotek (aplikacija, ki vam omogoča pregled datotek na napravi). Ker je datoteka .adobe-digital-editions sistemska datoteka, je ponavadi skrita, zato morate, da jo boste videli, v nastavitvah najprej omogočiti prikaz sistemskih/skritih datotek. Datoteki nato poiščete na notranjem pomnilniku in ju izbrišite.

Po izbrisu obeh datotek, ponovno namestite aplikacijo Biblos2 in se vpišite.

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger