Forum.Over.Net

Poravnave in odškodnine

Odgovarjajo:

Ste se poškodovali v prometni nesreči, na delovnem mestu ali javni površini? Se želite pozanimati ali vam pripada zavarovalna odškodnina? Kako je z dnevnimi odškodninami? Potrebujete pravni nasvet?
https://www.prava-poravnava.si/

Dobrodošli na forumu Inštituta Pr(a)va Poravnava

Default avatar

Inštitut Pr[a]va Poravnava

Pozdravljeni na forumu Inštituta za odškodninsko pravo Pr(a)va Poravnava. Leta 2002 smo tovrstno obliko odškodninskega prava pripeljali iz Združenih držav Amerike v Slovenijo, zato imamo na področju odškodninskega prava največ izkušenj.
Pred petnajstimi (15) leti smo vas seznanili z dejstvom, da ste v primeru telesnih poškodb upravičeni do denarne odškodnine. Petnajst (15) let pozneje, torej danes, vas seznanjamo z dejstvom, da vam v okviru našega Inštituta za odškodninsko pravo Pr(a)va Poravnava, ki je prvi neprofitni zavod v Republiki Sloveniji, in se zavzema za osveščanje oškodovancev pri uveljavljanju njihovih pravic v primeru telesnih poškodb, ni potrebno plačevati nobenih provizij od vaše odškodnine, predvsem in zlasti t.i. odškodninskim družbam.
Ukvarjamo se tudi s svetovanjem pri uveljavljanju odškodnin iz naslova življenjskega, kolektivnega in individualnega nezgodnega zavarovanja. Za vas smo odprli forum, kjer lahko našega odškodninskega strokovnjaka vprašate za nasvet in pomoč.


Inštitut Pr(a)va Poravnava
Jure Peer
G: 070 900 009
[email protected]
http://www.prava-poravnava.si