Med.Over.Net

Oksidativni stres

Odgovarjajo:

Stres povzroča bolečine v želodcu, plitko dihanje, tesnobo v prsih, paniko, kronično pomanjkanje energije in druge nevšečnosti. Kako ga reševati in kako preprečiti? Ali se lahko uspešno otresemo škodljivih posledic novodobnega načina življenja?

Fibromialgija

Default avatar

Kianna

Spoštovana!
Že več kot desetletje se spopadam s številnimi simptomi fibromialgije, prebolela sem tudi Lymsko boreliozo. V letošnjem letu žal ne opazim pomembnejših nihanj resnosti simptomov (oz. izboljšanj). Prej so bile težave, ki sem jih najtežje prenašala bolečine, zdaj pa je najbolj moteča stalna utrujenost, dobesedno izčrpanost, preprosto se ne morem nikoli odpočiti (kljub zadostnemu spancu sem kar naprej zaspana). Da mi ni dolgčas :), imam bolečine v mišicah, skoraj stalne glavobole,.......Poskusila sem s številnimi prehranskimi dopolnili, učinka ni bilo.
Eno leto jemljem Cymbalto, vendar izboljšanja ni...Zanima me, če so pripravki Cellfood primerni za lajšanje mojih težav (Cymbalte zdravniki zaenkrat ne nameravajo ukiniti), in katere od izdelkov priporočate. Če je pomembno, še to: imam povišan krvni pritisk (zdravila jemljem že kakšnih 15 let), povišan holesterol (zdravila), povišan srčni utrip (zdravila), sladkorno bolezen tipa 2 pa zaenkrat obvladujem z dieto.
Zahvaljujem se vam za odgovor in lep pozdrav!
Default avatar

misa komar

Pozdravljena,

ja, bom kar kratka, saj to pričakujete.
Ja, Cellfood kisik za življenje, to so osnovne kapljice, bi vam resnično pomagale, da bi ta obupna utrujenost, bolečine, glavoboli počasi postali manjši, manj moteči. Če boste CF redno uživala vsaj 8 do 10 mesecev, bodo lahko izzveneli, ali pa se še pojavljali, a v zelo milih oblikah. Priporočam vam, da vam postane del vsakdanjega ritma vse vaše življenje. Tako se vam bo stanje stabiliziralo in boste v roku 1 do 2. let skoraj pozabila, kako hudo vam je bilo.

Če se boste odločila, lahko pokličete na 031 278 381, ali pišete na [email protected], pa se bova lahko v miru pogovorile kako in kaj...

lp m