Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Ujeta na hrvaškem, šef želi da pridem naslednji teden v službo sicer

Default avatar
me bo odpustil.

Kolega mi je rekel naj se peljem čez Madžarsko in da mi nebo treba v karanteno. Drugi kolega mi je rekel, da me lahko policaji vseeno na madžarski meji legitmirajo in v Schengenskem informacijskem sistemu poizvejo ali sem prestopila hrvaško madžarsko mejo.

Joj joj joj, same težave.... Žal mi je, da sem sploh rinila na dopust.
Priponke

dopust.jpeg
(17.9 KiB)

Default avatar
Nepreklicno odstopljen minister je rekel, da se bo tudi pri prehodu madžarske meje videlo, da si tja prišla ne iz Slovenije ampak iz Hrvaške. Kar pomeni karanteno.
Default avatar
Panika je napisal/a:
Ja kako si pa to mislila speljati? Kaj si si vzela v štartu 4 tedne dopusta?
Default avatar
Sami grozili in grozili so. Pa sem si rekla, saj ne bo iz tega nič in sem potem šla. Zadnji teden potem nisem poslušala novic. Sedaj pa to.
Default avatar
Panika je napisal/a:
Pa glih zadnji teden smo vsi dopustniki na Hr zelo sledili novicam in se med seboj pogovarjali o tem. Dnevno smo brali slovenske časopise na netu in poslušali radio Koper, ker ljubljanski radio očitno ni pokrival teh frekvenc.
A se ti mal hecaš, a ne?
Default avatar
Mislim oprosti ampak kdo ti je kriv? Jaz nimam ne tv, ne spremljam novic pa sem vseeno vedela da imajo slovenci do ponedeljka čas pridet domov brez karantene. Ti si pa šla tja čeprav si vedela da obstaja možnost in se parkirala na nekem otoku brez telefonov in wifi? Kako je pa novica o tem da moreš v službo in da je karantena končno prišla do tebe? Galeb prinesel?
Pišeš kot da se ti je zgodila neka huda krivica in da nisi imela vpliva na "to kar se ti sedaj revi dogaja". Glih neka žrtev nisi. No razen svoje lastne neumnosti.
Default avatar
Pred Slovensko mejo postavi šotor in v senci noči skoplji tunel na svobodno stran. Tako kot v cajtu berlinskega zidu.

Zdaj pa zares: Prav ti je kaj pa četnikom nosiš denar.
Default avatar
Čez Madžarsko za Avstrijo, v Graz v šoping in domov. Včeraj jih je 5 nazaj brez karantene. Zena že danes na šihtu, mož v ponedeljek.
Default avatar
dobro jutro je napisal/a:
V bistvu je bilo 3 tedne, samo so nam potem dali tako dobro ponudbo, da smo podaljšali na 4 tedne.
Default avatar
Plačaj švercerjem da te skupaj z ilegalci prepeljejo čez mejo. Imej pripravljeno jurja ali dva ter bodi pripravljena na razdevičenje v kombiju polnem "17 letnikov".
Default avatar
Itak ti pripada 80% nadomestila, šef pa dobi nadomestilo v celoti.
Se torej nič ne rabiš sekirati....

Če pa morda lahko delaš od doma, je pa itak win win....

Itak je pa provokacija, ker so še ježki na Hrvaškem vedeli vse o tem, da karantena v kratkem bo....
Default avatar
Panika je napisal/a:
Z RAZLOGOM (!) so mediji na veliko pisali, da se do nedelje vrnite vsi v slovenijo, sicer vas čaka karantena! Kaj je zdaj tu spornega? Če bo delodajalec pameten, te bo odpustil, ali pa ti namesto tega vzel še 14 dni dopusta.
Default avatar
Panika je napisal/a:
Na koncu bodo največje probleme imeli ljudje v službah, ki so koristili še zadnji dopust na morju na Hrvaškem. Sama bolezen je v bistvu s to karanteno v drugem planu.
Default avatar
Prav ti bodi je napisal/a:
Saj smo videli to obvestilo vendar ni nič pisalo, da bodo povrnili stroške neizkoriščenega dopusta. Ne more država kar tako se vmešati ter nam vzezi plačane zadeve. Sem prepričana, da je to protiustavno.
Default avatar
Panika je napisal/a:

Ravno danes mi je kolega pravil, da slovenski policisti čisto nič ne kontrolirajo na madžarsko - slovenski meji. Nič!
Kar pojdi preko Madžarske.
Default avatar
Panika je napisal/a:
Sm prebrala en članek, da bodo policaji na mejah z H, preverjal in kao tud potrdilo o eni noči ne bo dovolj, če bodo vidl da imaš v avtu kup prtljage.
Noro res haha.

Greš pa mal še v shopping al pa do kakšnih trgovskih centrov, pa probaš najt kej računov od tistga dne ;) al se pa zapelš še do A.

Imam par frendov na Hr. Imajo tud en podobn plan vrnitve v tem tednu ;)
Default avatar
Baje da je napisal/a:
Meni pa so na Madžarski hr meji par dni nazaj zavrnili vstop. Mi je madžarski policaj smeje rekel da so obveščeni kaj se dogaja in predlagal naj zavijem na par kilometrov oddaljen hrvaško slovenski mejni prehod ter nato iz Slovenije vstopim na Madžarsko, ampak samo v primeru če mi ne bo odrejena karantena....
Default avatar
Madžari zavrnejo je napisal/a:
Haha kakšen odnos do hrvatov. Mesto jom je tam kjer si ga zaslužijo. Pravilno!
Default avatar
Berlinski zid je napisal/a:
Četnikom? Od kdaj imajo pa Srbi morje?
Default avatar
Panika je napisal/a:
Kako to misliš, "ujeta na Hrvaškem" ? : Kaj pa nisi speketala v Slovenijo nazaj do pretekle nedelje? saj si imela možnost... Saj ni bilo nobene gneče po cestah.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net