Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

palačinke takoj - spar

Default avatar

Anit Čibrab

No, mi smo pa te palačinke takoj čez vikend probal in so zelo dobre. Gospod nas je na promociji v Sparu prepričal, da jih kupimo ... povedal je, da takega izdelka pri nas ni na trgu, ker se druge ne mešajo samo z vodo, ampak moraš dodat jajce, poleg tega dr. Oetker doda še aromo in take stvari. Vzeli smo ajdove in riževe - ki jih doma res nikoli ne pečemo. Tko da lej vedno mi je čudo ko se ljudje totalno razpišejo brez da bi kaj porobal al se pozanimal. Te palačinke so okusne in nimaš občutka da so iz vrečke. Jaz bom imela vedno kakšno vrečko doma za vsak slučaj če ne bo ideje za večerjo in če česa zmanka.
Default avatar

Minka7

Živjo, sem učenka 7.B razreda in danes smo kupili to maso palačinke takoj zdi ze mi da je zelo draga 2.90€ pise da pride od 8 do 10 palacink nam jih je prislo 7. Problem je tudi v tem da je nas v druzini pet jedli smo samo mi otroci vsak naj bi dobil 2 in eno si razdelili. Moja brat in sestra sta rekla da je masa odlična zares pa ni bila za nič imela je čuden okus, če je komu dobro naj jo jé po pravici povedano pa rajsi naredis svoje palacinke za 1.20€ ce sestejemo vse sestavine jih dobis tudi 15 pa se boljsega okusa so ce ma kdo rad manj sladkorja v testu ga ne more vzet ven ker je mesanica ze pripravljena. Jaz vedno vse po resnici povem ker mi ni vsec da ne govorim resnice. Ne priporocam vam nakupa ker je meni slabo ceprav sem pojedla samo eno. Groza.