Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

paradižnik

Default avatar

ZELENJAVCA

Živjo Gorenjke, a ste že zasadile paradižnik v vrt? Ali čakate po 15.5.? A pa ga mate v vrtu potem pokritega? Hvala za odgovore.
Default avatar

arianna

Sicer nisem Gorenjka, pa vseeno.. Jaz ga sadim okoli 17. maja. Raste bolje, kot če ga sadim prej. Če je mrzlo zakrkne in ni nikoli OK. Paradižniku paše toplota, hitreje zraste, če ga sadiš kasneje. Dolgoletne izkušnje. Sem ga sadila ob različnih časih in to je zagotovo najbolje.
Default avatar

Barca

Pred Zofko sadimo paradiznik samo na morju, doma se caka...
Default avatar

Ta Spodnja Gorenjska

Pri nas v Ljubljani je bilo že aprila poletje in paradižnik je že posajen.
Default avatar

okolica Kranja

Že dest dni raste v rastlinjaku. Nekaj sadik še čaka pod nadstreškom. Letos je bil april res topel, pa tudi napovedi zaenkrat ne kažejo hude ohladitve.