Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Ali bi imeli majhno hiško?

Default avatar

Jaz is to

Bojana74 je napisal/a:
Kuhaal je napisal/a:
Raje stanovanje za 100.000.
To je premajhna hiska .
Stanovanje zaklenes in gres v naravo vsak dan drugan, srecujes nove ljudi, nive izkusnje, nova dozivetja.
Mi smo trije v stanovanju 75m2'.
Imamo velik avto, notri kamp oprema, roleji, lezalke.. ko je vreme , jo mahnemo..fajn se mamo...ko pridemo doma vse pospravljeno kot smo pustili..fajn.
Ne zamenjam tega nikoli.
He, he, vidiš, kako smo si res različni! Jaz pa tako ne bi nikoli več živela (pa četudi bi imeli 90 kvadratov).
Naveličana sem bila tega, da smo morali vedno nekam iti, pa čeprav le do otroškega igrišča. Zdaj se otroka igrata zunaj, lahko tudi v gatah ali pižami, če želita.
Avtorica, odvisno, kaj ti je prioriteta.

Meni pa bandanje naokoli ni fajn. Tako da mi je ideal tako hiška, no, saj tudi stanujem pri možu nad taščo, majhen vrt, gremo pa seveda ravno tako kam, je pa zmeraj tudi za parkiranje problem, a ne, če veliko hodiš okoli, saj se vedno pritožujemo, ane, kaksne so parkirnine na bled, portorozu, pod hribi.... kot že veckrat receno, jaz tako, ti tako, pa je, kakor Komu paše
Default avatar

črna_vrtnica_neprij

bajturine je napisal/a:
V Jugoslaviji je bilo vse tako strašansko lepo in fajn, da je lahko večina gradila hiše. Večja je bla, za bolj pridnega so te imeli! :))))
Gradilo se je brez PAMETI. Nihče ni pomislil na starost. Nihče ni pomislil, da je pokojnina VEDNO manjša od plače. Nihče ni pomislil na morebitno invalidnost, na invalidski voziček.
Danes so vsi tisti, ki so v Jugi gradili ogromne bajte, v penziji. Enostavno tako ogromnih bajt ne morejo več vzdrževati. Pokojnina je premajhna. Veliko jih poznam, ki so tako velike bajte na starost prodali in se preselili v manjšo, ali pa v blok. Veliko jih je, ki jih dajejo štenge. Bivalni prostori so v tistih jugo bajtah skoraj vsi v visokem pritličju. 20 šteng je treba prehoditi, kar je za starejše muka.
75 kvadratov je dovolj! In bajta mora imeti kvečjemu eno štengo, da prideš v bivalne prostore. V mansardi pa se lahko uredi še kakšen prostor.
Jaz imam pritlično bajto, malo manj kot 100 kvadratov. Na galeriji je dodaten prostor, spodaj je velik dnevni prostor, 2 sobi in sanitarije. Za starost dovolj. Prej sem imel malo večjo bajto, z malo več štengami. Še vedno pa tisto ni bila tipična "jugoslovanska" bajta, ko nam je bilo takoooo lepo.
Se posem strinjam z napisanim. Ko smo imeli mamo na vozičku je bil pa sploh problem, ker si jo moral že do pritličja nesti.
Mi smo 4je in iščemo majhno hiško do max 120m2.
Meni je bolj pomembno, da smo na svojem, da imamo vrt in mir.

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak
cron