Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator: Matjaž P. (jwslo)

Ali sem ji všeč?

Default avatar

urbii99

Zadeva je taka sm star 17 pa pou let in sem z okolice Kopra. Nekaj časa nazaj sem na šopingu opaziu eno deklo katera mi je bla simpatična in sem jo pozneje kliknu na fb.
Pisala sva si normalno, vendar sem meu občutek da ji nisem prav nič posebnga zato sem se odločil da kar odneham in nism več pisau.
Šel sem na veselico, ona je bla tud tam in sva se nehote srečala oziroma me je vidla in spoznala da sm to jas. Večkrat me je pogledala pa tut nasmejala se je.
Pol sem se odloču da ji spet pišem in sva si začela mal bolj ppisat pa sva se zmenla da se dobiva na naslednji veselici. No in sva se dobla sva se mal pogovarjala, meu sem občutek k da sem ji všeč saj se mi je že nasmehovala preden sem k njej stopiu. Rekla je da sem podoben njeni bivši simpatiji. Okej pol sva se zmenla da se na naslednjič spet vidiva vendar se nisva uspela. Pol sm dobiu filing ko da jo več ne zanimam k mi je pisala smse kot da jo več ne zanimam in kot da ji je vseen če se dobiva al ne. Pol pa me naenkrat ona na fb vprašala če greva na pijačo kr dan. No pa sva v ponedeljek šla. Sva se normalno pogovarjala pa use, prijazna je, nasmejana.. ko so prišli po njo in je rabla domou me je objela to je blo use.
Res da me je ona vprašala za pijačo vendar še vedno nisem prepričan ali sem ji sploh všeč? Enostavno nevem včasih imam filing k da sem ji všeč včasih pa mi kr deluje k da ji je vseen za mene. kaj naj storim ? se splača trudit?
Sorodne vsebine:
Default avatar

dej

ja se naprej vztraji. je velika moznost da bo iz tega neki nastal. ne odnehaj:)
Default avatar

vprašat jo boš moral

če hočeš za gotovo vedt, jo boš moral vprašat.
Default avatar

urbii99

Sj se bom se trudu sam da se ne bom za brezvez tolk trudiu. Ajo naj probam poljubit naslednjic? Sam nevem enostavno vcasih k da bi zelela kj, vcasih pa k da ji je cist vseen za mene. Vprasau pa jo nebi rad ce sem ji vsec.
Default avatar

hahahah

Deklo si spoznal in pole sta se vidla tud na veselici?
A to je bilo leta 1920? :D :D ;D
Default avatar

nikakor ne

Dvomim, da bi bil lahko ženski všeč tako neumen človek kot si ti. Dobesedno že dolgo nisem videl tako nagnusnega zapisa s toliko napakami. Kako lahko tako pišeš? A nisi bil v OŠ?
Default avatar

pejt stran

nikakor ne je napisal/a:
Dvomim, da bi bil lahko ženski všeč tako neumen človek kot si ti. Dobesedno že dolgo nisem videl tako nagnusnega zapisa s toliko napakami. Kako lahko tako pišeš? A nisi bil v OŠ?
kok te ni sram ga žalt pa mu napisat kar si napisou? mislm da se bolj tebe ženske izogibajo da maš cajt na forumih mulce opominjat da se piše slovnično pravilno, sej je use razumljiv napisou.

urbi, predlagam ti da ne čakaš v primeru da jo zanimaš, da ne bo ona mislna obratno da ona tebe ne zanima, razumem da ti je nerodno pr teh letih, ampak če jo uprašaš direkt (al pa na facebooku nekok če ti bo lažje) boš vsaj vedu na čem si. če si ji ušeč, čestitke, če ji nisi ušeč, jebeno... na novo veselico ;)
Default avatar

kosta123

NE