Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

Vabilo na predavanje o digitalnih zasvojenostih

Default avatar

Andreja

Društvo Svetovalni svet v ponedeljek, 16. oktobra 2017 ob 15h organizira predavanje o digitalnih zasvojenostih.
Vodi ga organizacija LogOut, prvi specializirani center za pomoč pri prekomerni rabi interneta in digitalnih zasvojenostih.
Predavanje bo potekalo v prostorih društva DIH na Slomškovi 25 v Ljubljani.

Na predavanju bomo izvedeli več o razširjenosti in značilnostih sodobnih digitalnih zasvojenosti, problema razširjenosti te zasvojenosti pri otrocih in mladostnikih, vzorcih vedenja in posledicah. Ker bo v sklopu predavanja del namenjen tudi usposabljanju, boste lahko pridobili vse informacije o oblikah pomoči pri tovrstnih zasvojenostih.

Tako kot digitalne zasvojenosti, so tudi motnje hranjenja oblika zasvojenosti, zato lahko najdemo podobnosti in razlike. Vabljeni, da se udeležite predavanja, udeležba je brezplačna.

http://svetovalni-svet.si
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.