Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

Kaj naj naredim

Default avatar

Yolo

Torej imam 15let in ucitelca matke me stalo zajbava u glavo sosolcq sm prasu ce mi posodi radirko in kosm jo obramu sm mujo podau nazaj in ona seje zacrla dret name jn pol je se neki prevalila na mojo mamo in js sm dejansk poclo mi je ij sm reku kar mam za rec no in js bi vas prosu dapovesge kaj naj naridm da me neha tok zajbavat pa da sm bol miren ponoci soloh vec ne morem spat niit diham ne normalno pa se probleme z glavo sm meu
Default avatar

Daniela_Fiket

Pozdravljeni,

najprej vas prosim, pišite tako da vsaj en delček razumem. Saj vem, sem stara in slovenščina mi ni materni jezik, pa vendar, mislim, da ni v meni tokrat problem ;-)

Opišite malo boljše svoje težave, kako ne morete dihat, zakaj ne morete spat, vas nekaj skrbi, ste razdražljiv? Kaj pomeni: problemi z glavo? Torej, potrudite se malo. Pa še nekaj. Zakaj ste vprašanje zastavil pod Zasvojenost?

Lep pozdrav,
Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si