Med.Over.Net

Nosečnost

Odgovarjajo: Branka Žegura, dr. med., spec. ginekologije in porodništva

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

Branka Žegura , dr. med., spec. ginekologije in porodništva

Branka Žegura

prvi znaki nosečnosti

Default avatar

martinah

pikica8 ne vem kje se dobi se bom sla pogledat v salonaborju v mercatoju bom vidla ce imajo tam bom vidla pole kaj bo pocaki do 8 in bos vidla ce ti pa bo zamujala pa naredi test lahko pa da je kaj na tem
Default avatar

Pikica8

Eh kje pa .. na to sploh ne mislim da je karkoli ker me res pika ze celi dan v levem jajcniku in zdaj me je zacelo ze tak mal zvijat tak kot vedno pred m... ko cutis da bo prisla :)
Default avatar

Pikica8

Eh kje pa .. na to sploh ne mislim da je karkoli ker me res pika ze celi dan v levem jajcniku in zdaj me je zacelo ze tak zvijat pa bolet tak kot vedno pred m... ceprav zdaj se bolj boli .. ko cutis da bo prisla ceprav bi mogla cez 3 dni :)
Default avatar

martinah

pikica8 meni so mi povedali da so na zacetku podobni oz isti kot da bi dobil m, tako da ce te ze toliko cajta spika, in boli je lahko kaj na tem jaz drzim pesti zate da je kaj mocno upam da si......
Default avatar

Pikica8

Res mocno dvomim ker res cutim da bo vska cas prisla m. Danes me je zacelo v eno bolet in sem ostala v postelji ... vceraj pa tudi dokler nisem sla spat sem cutila bolece.. ja menda je res isto ampak se mi zdi da lahko cutis kdaj bo m ker me vedno tak boli v eno kot danes.. ampak je se 2 dni prezgodaj za m. Vedno je bila na isti datum... malo se zabava z mano :)
Default avatar

Martinah

PPikca8 ves kako je ku se lotis kaj zmeri kaj zafrkne tako je tudi pri meni odkar z mojim delam na tem zmeri zamuja in po lep cajt zato pocaki se dva dni in bos vidla kako bo DrzI'm pesti zate
Default avatar

Pikica8

Martinah men zadnje case nagaja pa mi prej nikol ni ampak mam pa groooooozne bolecine ob tem ... obvezno mam pa kak dan prej znake kot da bi ze lahko bilo kaj potem pa nic :( in kot sem rekla ... je prisla m.
Default avatar

martinah

pikica8 ja vem ja saj ves kako pravijo da je podobno zato. Skoda da je prisla celo dva dni prej je prisla ta tecna.
Default avatar

Martinah

Ojla kako ste kaj novega?
Meni so mi pravi v petek da ce bos imel spolni odnos v petek da je bilo plodni dnevi kao zdaj ker sma z mojim imela akcijo bomo vidli ce je res tako kot so mi rekla da so bili plodni dnevi.
Default avatar

Martinah

Ojla
Kako ste? Kaj novega? Meni v petek so mi pravili da ce bo kaj akcije da so plodni dnevi bili v petek in zdaj bomo vidli ce je res ker z mojim sma bila cez vikend pridna v akcijw.
Default avatar

Pikica8

Oooo martinah kak bi blo fajn ! :) sprosti se in ne razmisljaj o tem ... bos videla ! ;)
Default avatar

Martinah

Pikica8 saj sem se sprostila razmislajala sem o tem pa vsake toliko kadar kaj se ne zamotim. Bomo vidli kako bo. Pa pti tebi kako je
Default avatar

Pikica8

Ja moja tecka je mimo .. midva sva sla pa na kratek oddih za 3 dni :) kar bo pac bo ... ko mi bo usojeno bo ze :)
Default avatar

martinah

pikica8 ti kar si si privosci vse daj na of in pole bo kar bo se strinajam s tabo. Saj bo bos vidla
Default avatar

Pikica8

Ojla Punce ! Kako ste ? Kako napredujete? Martinah ... kako si? :)
Default avatar

martinah

pozdravljena pikica8 jaz sem v redu. Bomo pa vidli 27.4. v kaksni situaciji sem, kadar dobim m.
Pa ti pikica8 kako si? stanje tvoje...
Default avatar

Pikica8

Super... spet znova upam, da je ne docakas ;) pri meni nic novega... pridna sva bila tiste dni, ki naj bi bili najbolj plodni pa drzimo pesti :) se mi zdi da sem toliko razmisljala o tem, da mas vcasih kar vse znake tak da poskusam kolikor se da odmislit :)
Default avatar

martinah

Tudi jaz upam da je ne docakam, da je kaj tudi midva sma bila pridna na plodne dneve in bomo vidli kaj bo a ne. Je res ja Pikica8 bolj ko razmisljas o tem bolj imas vse znake tudi jaz sem bila na tem in zdaj delam vse da se zamotim in bomo vidli kaj bo. Jaz upam da ne pride m upam zelo..
Default avatar

martinah

ojej tako me je zmeri strah ta datumi ki se priblizavajo za m. kaj bi dala da bi pricakala ta + samo kot vidim oz tudi dvomim ne bo nic ker prsa me ze bolijo kot zmeri pred m. In se ta udarec je bil ta teden da je moj tast vprasu mojo tascu ce z mojim ne mislima nic na druzimo. Ko mi je rekla nisem vedla kaj bi odgovorila niti. Jaz si tako zelim da bi imela otroka res ful si zelim in ne vem kdaj bom to docakala, res punce, tako bom vesela ce bom kdaj vidla ta + in docakam otroka prav sanjam ga ze a ja res upam da bom kmalu vidla da kaj pricakavam, samo kot kaze slabo mah. ne vem kdaj bom bila vesela da bom zagledala ta+. obupavam res
Default avatar

Pikica8

Martinah vec kot ocitno si zeloooooooo napsihirana glede tega.. umiri se, sprosti se. Zadihaj. Verjamem, da ti je tezko ... kar se tice pogovorov doma - na vsakega malo starsi pritiskajo ampak vsak posameznik bi tak al tak moral meti otroka sele ko to sam cuti in ne zaradi starsev, prijateljev ali navdezadnje partnerja. Ti se osredotoci na sebe in pazi nase ... kar mislim tudi na obremenitev. Stres tudi povzroca bolezni, ves? Zadihaj... nasmej se. Ne obupaj. Seveda ti je namenjeno imeti otroka zato se prepusti... bolj bos pod stresom slabse bo... saj ves to :) relax... take it easy :)