Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

kuverte

Default avatar

omsansa

A ve jih za voščilnice delate same ali jih kupite? Kje se dobijo najugodnejše?
Tiste, ki imate šrance, ali lahko prosim pokažete kak izdelek z njimi, da dobim kakšno idejo in si jih potem privoščim enepar.
Obilo uspehov pri ustvarjanju!
Default avatar

barvicaa

Kupim, ko jih vidim, ja Hofer, Lidl in take variante so zelo poceni in veliko jih je v kompletih. Nato pa to kuverto naredim unikat, ali s štancami, ali jo sama porišem, ali na njo natisnem prek računalnika kaj, sliko...in naslove itak pišem vse preko računalnika, sem si prav oblikovala na računalniku model za vsak letni čas in priredila napis naslovnika za točno določen model kuverte. Vsak, ki dobi tako kuverto je zelo vesel;)), me kliče in pravi tako lepa je že sama kuverta.
No imam pa samo moje kuverte, na računalniku zopet narejen model za vsak letni čas in nato to stiskam na risalni list, hrapavo stran in iz tega naredim mojo kuverto, unikat in nepozabno. Slik žal ne delam, zato ne morem pokazat...čao.