Najdi forum

Zvin gleznja – gibs

Zivjo.
Ime mi je Uros in v cetrtek 13tega sem si na treningu kosarke zvil glezenj.
Sel sem na urgenco v Ljubljano, kjer sem dobil gibs. Kontrola imam 25tega, zanima pa me samo par stvari s izvidov.

Stvari bom samo prepisal s izvida in upam da mi bo lahko kdo razlozil kaj te stvari pomenijo.

Status ob sprejemu
oteklina zunanjega maleola, bolec LTFA
Petnica in MT bp.

Diagnosticni postopki
rtg
Levi glezenj susp. za epifiziolizo distalne tibije

Diagnoza
Epiphyseolysis tibiae distalis sin.

Upam da mi bo kdo pomagal, ker bi res rad vedel kaj je narobe. Lep pozdrav

Spoštovani,

Status ob sprejemu: stanje ob prejemu

Oteklina zunanjega maleola, bolec LTFA
Petnica in Mt bp.: oteklina zunanjega gležnja, boleča sprednje vez med golenico in mečnico, petnica in stopalnice brez posebnosti

Diagnosticni postopki: postopki ugotavljanja

rtg
levi glezenj susp.za epifiziolizo distalne tibije: rentgen, levi gleženj sumljivo na premik končnega dela golenice v področju rastnega hrustanca

Diagnoza
Epiphyseolysis tibiae distalis sin.: Ugotovitev, premik končnega dela golenice v območje rastnega hrustanca.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close