Najdi forum

zveza z poročenem

Pozdravljeni!
Ko sem prebirala teme sem se opogumila in odločila, da vam tudi jaz zaupam svoj problem, ker res ne vidim izhoda in ne vem kaj naj naredim.
Stara sem 25 let. Starša sta se ločila , ko sem bila v prvem razredu in do konca srednje šole nisem imela stikov z očetom. Priznam, da sem res pogrešala njegovo bližino in iz tega mogoče celo izvirajo moje težave. Prvega fanta sem imela 5 let, vendar me je prevaral in sem ostala sama. Takrat sem se začela zapirati vase, dobila sem strah pred novo zvezo in pred ponovno izgubo. Kljub temu pa sem se pred dvema letoma zaljubila v drugega in zveza je bila res popolna, vsaj po mojih predstavah. Videla sva se vsak dan, bil je zellooo pozoren in nežen, nisva se prepirala, večkrat na dan me je poklical samo zato, da mi je povedal, da me ljubi…vse v najlepšem redu. Res sem se navezala nanj, pomeni mi vse na svetu. Pred nekaj dnevi pa sem izvedela, da je poročen(menda se z ženo zelo razumeta) in ima dva otroka!!! Podrl se mi je svet…Sedaj sem se umaknila, ker ne želim razdreti družine, mi preveč pomeni,ampak ne vem pa, kaj bo z menoj…ne vidim niti ene svetle točke v prihodnosti, pa tudi ne vem, če bom še kdaj komu zaupala in se lahko nanj navezala… Mogoče me ne boste razumeli, ampak res ne vem kako naprej, zdi se mi, da sploh ni izhoda…iz dneva v dan je težje…

Živite v popolni zmoti, če mislite, da vas je vaš ljubimec ljubil. Pomislite kakšen človek je to, da vam je dve leti lagal in prikrival, da je poročen. Nikakor naj vas ne obremenjuje občutek krivde. Stiki, ki jih je imel z vami so bili njegova odločitev. Vi ste bili le toliko naivni, da v dveh letih niste ničesar opazili. Upam, da vas bo ta težka preizkušnja streznila. Bili ste le popestritev njegovega zakonskega življenja. Vem, da vas je vse skupaj hudo prizadelo, vendar pa naj vam bo to izziv, da naredite nekaj za svoj osebnostni razvoj. Ne obupajte! Pravite, da vam je vsak dan težje in da ne vidite izhoda. Svetujem vam, da si čimprej poiščete strokovno pomoč. Ne odlašajte, pomagalo vam bo.

Alenka B

V knjižnici si sposodi knjigo Ursule Markham:Travme iz otroštva.Ob branju in vajah boš znova zaživela. Postani vesela, vedra čuječa in veliko sprašuj. Začni se zavedati življenja okrog sebe in si naredi lep trenutek.

Poročeni si najdejo izziv, da lažje preživijo v zakonu. Pozabi njegove verbalne klanfe in klobasarije. Naj se briga zase, ženko in otroke. V ta dren ti ni potrebno zabresti. Si mlada, edinstvena in boš sigurno spoznala nekoga, ki te bo ljubil. Samo to bo štelo. Kdaj jih srečamo, pa še bog ne ve. Če naslednji ne bo pravi, bo pa tisti za njim. Strah preženi in pogumno novim dogodivščinam naproti! Srečno!

Draga Tea,

vedi, da tvojemu dragemu “možičku” ni niti trohice toliko hudo, kot je zdaj tebi hudo.

Čimdlje od poročenega nesramneža in čimprej v družbo mladih fantov, boš videla, koliko jih je, pa še neporočeni so.

Punca, beži! Vem, da se grobo sliši, ampak to je edina rešitev.

Kaj sta pa delala dve leti, da nisi opazila da je poročen?

New Report

Close