Najdi forum

Mene pa zanima, zakaj so tipi tok nadležni?? Zadnjič sem bila na enem žuru, se ga malo napila in se zabavala s prijatelji. Ampak na žalost je bilo tam še kar nekaj tipov, ki jih nisem poznala in čim bolj pijan je folk postajal, bolj je moril ženskam. Men, recimo, je en direkt rekel, da je potreben in če grem z njem …. Valda sem rekla, da no way in se ga izogibala. Pol se je počas tko izcimilo, da je večino pijanih tipov morilo, še prijatelji so se začeli obešat name in valda sem imela poln kufer vsega in šla domov! Me pa zelo zanima, zakaj tako? A pijanim tipom res ne gre drugega po glavi, kot kako bojo povaljali kakšno žensko?? A zabava ni zabava brez tega, da se ga folk napije, pol pa mori puncam? Da ne govorim o tem, da so vsi vedeli, da imam tipa, ki ga pač ni bilo zraven in so očitno predvidevali, da če pride punca brez tipa na žur, ga pač hoče fasat..
Torej, tipi, zakaj ste taki in punce, kako se temu izognete? Men je blo dost bedno, ker sem ugotovila, da se sploh nisem mogla več z nikomer normalno pogovarjat, ne da bi se mogla non stop neki zmuzevat.

Oj Maca!

No morm priznat, da sam nisam tak, ker takrat se puncam najbolj zas… če rineš v njih ko si pijan. Tipi pač imajo verjetno takrat več jajc v hlačah kot pa če so trezni. S tem pa samo pokažejo kakšne reve so. Dečki zamislite se!
Jaz sem pač tak tip, da mi jezik leti tudi če nisem pod dozo, pa še lažje je ker se drug dan prav vse spomniš in ti ni nerodno, da si ga kej pobiksal!

Maca, LP pa čimanj takih tipčkov!

Ja to se nam na žalost dogaja…Tut men se dostkrat zgodi, da se mi nalep kak kreten. In recimo ti je najprej simpatičen in mal plešeš z njim, pol greš pa slučajno stran…že pride za tabo in sprašuje kaj je zdej…a ne bi šla mal vn in podobn. Jst ga ponavad sam grdo pogledam in grem stran. Sej pol dojame. Neki sicer pi***, ampak me ne briga! Ne pustim, da bi mi en pijan bedak uničil cele noči! Zato jih ignoriraj in pojdi stran od takih tipov…pa brezveze da se sekiraš in pustiš, da ti uniči žur! Če že more kdo komu uničit kaj, dej ti njemu….

odvisno kak sloves si si v preteklosti ustvarila…

To je, zal, vecno tako bilo in (ocitno) vecno tako bo. Merjenje “moci”,
kazanje “misic” (in se cesa), pitje in nakladanje. Predlagam, da si take
tipe potem ogledate kdaj sredi belega dneva, kje so, kaj pocnejo, kako
se obnasajo in boste v glavnem ugotovile, da so vecinoma neopazni v
nekem povprecju…. (nekoc sem se jaz podnevi sel raziskovalne akcije
o na zurih najbolj vpadljivih zenskah in ugotovil zanje podobno).

Kakorkoli, pac je treba malo premisliti, preden gres, ce folk vsaj deloma
poznas in kaj lahko pricakujes, pa se odlociti – iti ali ne. Sicer pa, iz lastnih
izkusenj lahko povem, da pac takim tipom vsaj vcasih vendarle uspe (kako
hudica, bi si sicer taki, pa se prav veliko jih je, sploh nasli punce ??).Zenske
so pa po drugi strani tudi take, da jič tovrstna pozornost vsaj do neke mere
(ki je pa pri vsaki pac razlicno visoka) – pase. Katera pa opazi na zurki tipa,
ki je zelo vljuden ipd.??? Dajte no, toliko vas pa ze poznam….potem pa
stikate glave in primerjate….Pa se nekaj je – tudi zenske, seveda spet ne
vse, se na zurkah kdaj napijejo, pa tudi pocenjajo razne neumnosti.

Torej – igra, lov, kakorkoli ze to imenujete. Ce pridete, igrate zraven. Ce
ne greste, se zrete, da ste kaj zamudile (veckrat). Tako je to.

Točno to sem hotel rečt preden sem do konca prebrala. A si bila edina ženska na tem žuru al kaj? Kako pa to da so se glih na tebe vsi obešal? O.k. saj nick si si sama dala maca, pa dobra mačka ampak blago, ki se samo hvali…..hmmmmm. Si jim mogoče v preteklosti povod za to.

Eeej, aligator!!! Kar podpisal bi se pod tvoj post ej!

———-Katera pa opazi na zurki tipa, ki je zelo vljuden ipd.???———— To pa itak najbolj drži.

Ajd, drž’se

Ej čak malo. Zakaj misliš da smo vsi tipi takšni??? Sam sem imel probleme tudi s puncami ki sploh niso bile pijane pa so se obešale name. Če bi tako govoril kot ti bi potem zdej trdil da punce tud pijane ne rabijo bit da težijo drugim…
Lep pozdrav

predaj se jim…..

Aha, no sej se mi je zdel…sam čakala sem na odgovor tipa “sama si si kriva”. Najbrž nekateri sami spadate med zgoraj opisane. Pa če vas glih zanima: slučajno sem bila brez tipa, ostale 3 punce, ki so še ostale (ostale so se spokale že dovolj zgodaj domov ali pa so zalegle) pa so se kljunčkale s svojimi tipi. Aja, glede slovesa: če se prav spomnim, se še NIKOLI v življenju nisem dala dol s kakšnim tipom na žuru. Sem pač bolj za dajanje dol v resnih zvezah. Poleg tega, če tipa vidiš prvič v življenju in obratno pač ne more vedeti, kakšen sloves imam, a ne? Pa glede izzivalne obleke: hlače do kolen pa majica. O kakšni izzivalnosti ni bilo govora; pri meni ponavadi ni – kiklce so rezervirane za mojga lupčka.
Aja, PA ŠE ZADNJIČ: maca, dobra mačka, whatever je izšlo iz popolnoma drugačne fore, kot da bi s tem hotela nakazati, kok dobra p…. sem. Že odkar sem na tem forumu moram to razlagat.
Pa LP

Maca,kot sem že napisal: Back in game! Malo je blo tiho pa niso meli koga za obirat! Ne skrbi jim bova že dala vetra! hehehe

Ps.: Nick maš pa že dober!

Joj tipi, tipi…A zdej pa, če se ga punca kdaj napije al je pa sexy oblečena pa že pomeni, da bi se rada dol dala z vsemi na žuru??? Sej ne rečem, da ženska ko se napije nikoli ne mori… Se dogaja, ampak tipov je velik več! Pa še to, tipi se ženske lohk odkrižate velik hitrejš kot pa mi vas…mal nas je takih, ki bi se na žuru upale usekat tipa…Jst ga nikol ne bi, ker vem da bi me v pijanosti sigurn udaril nazaj… Ne se delat tolk boge, no! Pa še glede slovesa…vsakmu se zgodi, da je kdaj v preteklosti naredil neumnost oz. se je nekak spozabil… Ampak to še ne pomeni, da je to tvoj način življenja in to počneš vsakič! Maca, čist sm na tvoji strani!!!

Jaz pa se vedno na svoji – strani.

Sem približno podobnega mnenja kot ti… sem ravnokar vse prebral… torej na podobni strani…

sloves – širi se kot blisk, sploh na žurih
definitivno niso vsega krivi tipi, tako se je najlaže izgovarjat.
Pa še nekaj. Mnogo tipov z veliko izkušnjami bi znalo povedat. Na pravem kraju, ob pravi priložnosti, ob določenih razmerah vsaka pade. Prosim, to ni moje mnenje, je pa mnenje ki izvira iz bogatih izkušenj. In padla je tudi taka ki drugače sveto zatrjuje kako ona že ni taka, itd… Vse je relativno, vse ima svoje meje…
Maca, ni rečeno da si res vsega sama kriva, ni rečeno da imaš slab sloves, lahko da si dajala kak napačan vtis s svojo pojavo, obleko, ampak to spet ni tvoj problem. Kaj več govorit o tebi ne morem in nočem ker te osebno ne poznam in se lahko hudo zmotim in ti naredim krivico. Sicer pa, kot si situacijo opisala. Vse kolegice so zalegnile (karkoli že to pomeni), nekatere so bile s svojimi tipi… torej si ostala tam pokonci še skoraj edina punca in horda potrebnih in s pijačo opogumljenih tipov. A se čudiš da so ti težili? Sploh če kolikor toliko dobro izgledaš…

No sej, bom pa s kurami hodila spat, pa bo :)))

Ti hodis na napacne zure…pr nas v prvi versti delamo pizdarije (v pozitivnem smislu, da ne bi kdo mislu, da delamo kaksno skodo), seksajo v glavnem samo tisti, ki so po parckih, pa se to pol, ko se gre spat.

ojla maca,
ja jaz sem mela podobne probleme,ko sem se hodila ful ven pa to in vcasih me je bilo kar malo strah.Zgodilo se je,da sem se naenkrat znasla sama sredi diskoteke,okoli mene pa sami tipi (po moznosti pijani) in so zaceli tezit sto na uro.K sreci je zatem prsu do mene neki frend in me potegnil stran,na koncu pa bi kmalo prslo do fajta.Tko da ce ze gres,ne hodi sama NIKJER !! Ja tipi ko se napijejo znajo bit zares zatezeni,punce smo pa pol tiste,ki nastradamo (ponavadi)

Draga kolegica če si na praznovanju i če ste vsi malo pijani se vedete kot da ste pomembni .
Vendar če imaš kakšno obleko te kakšni fant začne nagajati .
Če je ples potem te kakšni fant povabi na ples .
Vendar če so fantje že vorenk pijani se začnejo valjati v koli deklet da jih slatajo poljubljajo ter stiskajo .
Če gre kakšna dekle v sobo in tam vidi kako se fant in punca poljubljata v pjstelji .
Potem zagotovo fant skoči nate ter te hoče zleči obleko da bi probal seksati steboj .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close