Najdi forum

Moj otrok je bil prvič operiran žrelnico in mandeljne pri 3 letih. Žrelnica mu je ponovno zrasla, tako da je bil drugič operiran žrelnico januarja letos. Torej od operacije je že 7 mesecev, pa ima kljub temu še vedno gnojni izcedek.
Ali ima kdo od vas podobne izkušnje??? Alergološki testi so bili neg.
Ne vem, kaj lahko še storim da bi se mu stanje končno normaliziralo in bi normalno zadihal.
Poskusila bi tudi z alternativno medicino.
Morda kdo ve kje dobiti Bachove kapljice ali kaj podobnega???
Hvala !! lp

Ko je bila hčerka stara dve leti smo bili zaradi ponavljajočega se vnetja srednjega ušesa in posledično ogromne količine antibiotikov, ki jih je pojedla, naročeni na operacijo žrelnice. Pa smo pred operacijo poiskusili še s homeopatskim zdravljenjem, uspeh je bil takojšen in potem nismo šli naoperacijo, po tistem celo leto ni bila bolana in eno leto ni zaužila nobenega antibiotika…, pa kar naenkrat je dobila apetit, začela hitro rasti…

Lepo bi te prosila, če mi lahko zaupaš naslov kamor naj se obrnem za tovrstno zdravljenje. HVALA!!!

Jaz imam enake težave z svojo hčerko. Za operacijo žrelnice smo naročeni oktobra letos, z velikim veseljem pa bi poskusila še kaj drugega, da je nebi izpostavljala operaciji. Je tudi alergik in se še noben zdravnik ni izjasnil ali so ušesi veti zaradi alergij ali zaradi bakterijskega vnetja.

Mogoce bi bilo dobro pomisliti nas to, zakaj se bakterije naseljujejo, saj vemo, da bakterije niso problem ampak je problem “podlaga ” kamor se naseljujejo.Mogoce poskusite razmisliti tudi v tej smeri, da se strupi iz telesa izlocajo cez kozo in cez dihanje oz. pljuca.Samo pomislite, kako vas zacne pecti po grlu, ce pojeste precej cokolade.Verjetno tega ne cutijo vsi , pa vseeno.Premislite, kaj vas otrok taksnega je.Tudi alergija se lahko kaze z nenehnim vnetjem, saj alergeni povzrocajo stalno drazenje v telesu, ki se kaze kot rahlo vnetje, ki se lahko scasoma spremeni v tezjo obliko.
Lp Mojca

Za vse s podobnimi težavami – če imate zares željo po nečem drugačnem boste to sami našli.

Jaz imam podobno izkušnjo s svojimi otroci in s seboj. Imeli so vse polno vnetij ušes, angin,… sedaj pa jim v par letih ni drugega kot malo šmrkavega nosa in še to zelo redko.

SKRATKA, kako vam pride na misel, da bo rezanje nečesa kar je telo naredilo z nekim točno določenim smislom, lahko koristilo!?!?!? Tako so pred 20 leti rezali mandeljne in naknadno ugotovili da to NI DOBRO!

Vsem priporočam knjigo Roberta Mendelsohna : How to raise a healthy child in spite of your pediatrican? Dobi se jo na http://www.Amazon.com

New Report

Close