zobozdravnica
Pozdravljeni!
Spet se obračam na Vas, zadnijič sem Vas spraševala o čiščenju kanalov. Ker njena zobozdravnica ni naredila ničesar, razen, da ji je dala za omoriti živec, to zadevo je imela noter samo 4 dni, ker jo je zelo bolelo, odprla zob in rekla to je to. Hčerko je še vedno bolelo, sploh pri čiščenju in ker nisem vedela kaj storiti sem jo peljala k svojemu zobozdravniku, ki je zobek očistil in zapru. Zaenkrat je vse ok. Kako naj ravnam sedaj ali naj hčerko peljem k njeni ali naj jo prepišem? Oziroma kako zobozdravniki gledate na to, da je nekdo drug popravljal za vami? Res ne vem kaj naj storim? Hvala in lepo pozdravljeni.
Spoštovana evit@79,
hm, tudi če vam napišem, kako jaz gledam na to, da je delal pred mano nekdo drug, to ne pomeni, da bo dekličina zobozdravnica razmišljala enako.
O zdravljenju mlečnega zobka težko govorim, ker ne vem, kakšna zdravila sta uporabljala zobozdravnica in vaš zobozdravnik (to bi najbolje vedel on). Če je zobek neboleč in je v njem zdravilo, ki ga ni potrebno več odstranjevati, potem se ga lahko zaplombira in to je to.
Hčerkico pa boste odpeljali k zobozdravniku/ci, ki mu/ji zaupate. Osebno sem sicer mnenja, da so za otroke primernejši otroški zobozdravniki.
Če bo zobozdravnica komentirala popravljen zob, pač rečete, da je otroka bolelo in ste obiskali drugega zobozdravnika…..