Najdi forum

zobozdravnica

Pozdravljeni!

Spet se obračam na Vas, zadnijič sem Vas spraševala o čiščenju kanalov. Ker njena zobozdravnica ni naredila ničesar, razen, da ji je dala za omoriti živec, to zadevo je imela noter samo 4 dni, ker jo je zelo bolelo, odprla zob in rekla to je to. Hčerko je še vedno bolelo, sploh pri čiščenju in ker nisem vedela kaj storiti sem jo peljala k svojemu zobozdravniku, ki je zobek očistil in zapru. Zaenkrat je vse ok. Kako naj ravnam sedaj ali naj hčerko peljem k njeni ali naj jo prepišem? Oziroma kako zobozdravniki gledate na to, da je nekdo drug popravljal za vami? Res ne vem kaj naj storim? Hvala in lepo pozdravljeni.

Spoštovana evit@79,

hm, tudi če vam napišem, kako jaz gledam na to, da je delal pred mano nekdo drug, to ne pomeni, da bo dekličina zobozdravnica razmišljala enako.
O zdravljenju mlečnega zobka težko govorim, ker ne vem, kakšna zdravila sta uporabljala zobozdravnica in vaš zobozdravnik (to bi najbolje vedel on). Če je zobek neboleč in je v njem zdravilo, ki ga ni potrebno več odstranjevati, potem se ga lahko zaplombira in to je to.
Hčerkico pa boste odpeljali k zobozdravniku/ci, ki mu/ji zaupate. Osebno sem sicer mnenja, da so za otroke primernejši otroški zobozdravniki.
Če bo zobozdravnica komentirala popravljen zob, pač rečete, da je otroka bolelo in ste obiskali drugega zobozdravnika…..

New Report

Close