Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija zobje nosečnost

zobje nosečnost

Pozdravljeni.

Vem da sem si za svoje stanje sama kriva rabim pa nekaj odgovorov. Skratka k zobozdravniku sem nehala hodit pred desetimi leti ker je bil moj zobozdravnik tako antipatičen da ga resnično nisem več mogla prenašati :/
Od takrat si do zdaj nisem našla zobozdravnika ker na splošno nisem imela problemov z zobmi. Zdaj sem stara 23 in očítno bo sedaj treba najti zobozdravnika saj se mi je po nosečnosti v ustih zgodila prava katastrofa :/ vsi štirje modrostni so za ven zgornja sta dobesedno gnila 🙁 zdaj pa me je strah it k zobozdravniku ker ne vem kako je s temi samoplačniškimi zadevami. Zdaj če sem že tako dolgo čakala sem pripravljena počakat na redni pregled ko bom enkrat prijavljena. Zanima me v katerih primerih si samoplačnik za storitve (sem namreč brezposelna in bo težko najti denar). Pa še enkrat vem da sem sama kriva zato ni treba dodatnega obsojanja.

Hvala za vse odgovore in lep dan

Pozdravljeni,

Poiščite si zobozdravnika s koncesijo in ga povprašajte o svojih pravicah, saj vam je dolžen pojasniti kako in kaj, le odlašajte ne preveč dolgo, da se vam stanje ne bo še bolj poslabšalo.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close