znoj
Spoštovani!
O pretiranem znojenju: ker je to lahko znak tudi kakšne druge bolezni, kakšne preiskave mora zdravnik napraviti pri tem problemu ali pa da se vsaj uradno potrdi, da je to hiperhidroza? Torej kaj je potrebno kontrolirati poleg ščitnice? Tu mislim na pre-pre-pre-pretirano znojenje, kajti definitivno nekaj ni v redu, če ti je še pozimi tako vroče in se znojiš, ne da bi sploh imel vklopljen radiator!
Sprašujem zato, ker moj zdravnik ne bi nikomur nobene preiskave napravil, niti napotil k spec. ,niti zdravila nerad izdaja. Gleda le na denar in ne na zdravje ljudi. Saj vem, da hudo stoji naš zdrav. sistem in vsak dr. zato špara, ampak to ni način. Seveda, da ga bom menjala, a ker sem že naročena in moram nujno opraviti nekaj, zaenkrat mi še ostane osebni dr.
Hvala, lp
Pozdravljeni, glede na ogromno količino bolnikov, ki menijo, da se znojijo pretirano, ne želim ugibati po netu, če gre pri vas za znak bolezni, poleg pogovora in telesnega pregleda sicer najpogosteje preverimo hormone ščitnice, a osnovni ukrep pri vas mora biti, da si izberete osebnega zdravnika, ki mu zaupate.
lep pozdrav