Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Znamenje za odstraniti

Znamenje za odstraniti

Prejšnji teden sem bila pregledana pri dermatologinji, tu pri meni, v Mariboru. Označila je eno znamenje na spodnjem delu hrbta, ker je drugačno od ostalih. Znamenje samo je rjave barve, okrog pa je temno rjav, kor prstan. Sicer je zdravnica rekla, da se naj pomirim, da ne zgleda nevarno, da lahko imam tako znamenje že celi čas, ampak mene je seveda zdaj zelo strah. Kirurga imam naslednji teden, 30.11. Do takrat ne vem kako bom vzdržala, ker se samo s tem ukvarjam zdaj.

Po tem pregledu me je znamenje začelo tudi srbeti. Veliko je 5mmx3mm. Na fotografiji, ki mi jo je pokazala zdravnica sem videla, kot da se lušči. Izgledalo je, kot suha koža.

Kako dolgo se čaka izvid po odvzemu? Poslali ga bodi na Inštitut za patologijo MFLJ.

Hvala in lep pozdrav.

Mateja

 

Pozdrav!

Zelo dober termin ste dobili, po opisanem je malo možnosti za neko nevarno stanje, vsekakor pa je mnenje dermatologinje , ki je videla znamenje pomembno, odstranitev bo enostavna, kirurška,  za izvid histologije pa se počaka med 10-14 dni.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Hvala za odgovor.

New Report

Close