Pozdravljeni!
V začetku maja sem bila naročena za pregled pri dermatologu na Polikliniki za odstranitev znamenj. Zdravniku sem želela pokazati nekaj znamenj, ki bi jih rada odstranila, vendar očitno ni imel časa za več kot eno znamenje in je kar odšel, nakar me sestra odslovi in se morala iti. Septembra imam torej odstranitev enega znamenja. Zanima me, ali bi mi lahko ta dan odstranili še eno zelo moteče znamenje, čeprav ga takrat nisem pokazala, ali bom morala spet po napotnico, se naročiti, čakati na pregled in spet čakati na poseg?
skrbi me namreč to, da imam na nekaj znamenjih (imam jih kar veliko po vsem telesu) nekakšne temne pikice, ki jih včash nisem opazila? je to lahko nevarno?
Potem je tu še problem z nosem. Imam namreč težave z dihanjem, saj imam neprestano zamašen nos. Naročena sem za pregled na ORL. Imam pa tudi naravno kriv nos-grbo. zanima me, ali se da hkrati opraviti poseg in korekcijo nosu? koliko časa bi trajalo okrevanje po takšni operaciji?
hvala za odgovor, lep dan
Hvala za odgovor, vendar imam še nekaj vprašanj.
1.) Ali je odprava funkcionalnih motenj pri vas na napotnico ali je samoplačniška? ( v primeru da bi si dala pri vas opraviti oboje, tudi lepotno korekcijo)
2.)Kakšne so čakalne dobe?
3.)Ali je te operacije priporočljivo delati v toplejših mesecih?
4.)Koliko časa traja okrevanje? Rekli so mi, da po takšni operaciji zgledaš kot bi bil pretepen in da si ves črn okrog oči. je to res?
LP
Živijo
> 1.) Ali je odprava funkcionalnih motenj pri vas na napotnico
> ali je samoplačniška? ( v primeru da bi si dala pri vas
> opraviti oboje, tudi lepotno )
pri nas na plastiki Izključno samoplačniško
> 2.)Kakšne so čakalne dobe?
do mesec dni
> 3.)Ali je te operacije priporočljivo delati v toplejših
> mesecih?
Ni pommembno kdaj mogoče je obvez in oteklino celo lažje prenašati v hladnejšem vremenu
> 4.)Koliko časa traja okrevanje? Rekli so mi, da po takšni
> operaciji zgledaš kot bi bil pretepen in da si ves črn okrog
> oči. je to res?
Potpludbe izginejo v tednu do treh. Koliko jih bo je odvisno od velikosti posega, ali so lateralne osteotomije vključene in od individualnih lastosti pacienta
>
> LP