Pozdravljeni!
Pred dobrim tednom se mi je pojavilo vnetje na levi strani ličnice kjer imam znamenje (rdečkasto, prepleteno, že dvakrat kazano pri demratologu) preden se mi je vnelo…me je to znamenje peklo kot bi dobila nanj opeklino (bila sem 30 minut na soncu z očali) . okolica znamenja je bilo vneto in rdeče…po jemanju Klimicina se sedaj stanje počasi normalizira. (ne vem ali me je kaj piknilo…ali je možno da se znamenje vname)?Izcedka ni bilo. Ponivno kont,imam čez 4 dni pri plast.krg.v bolnišnici…pred dobrim letom sem bila na pregledu zaradi znamenja..ampak baje ni sumljivo in nenevarno..čeprav sem želela da mi ga odstranijo. Ampak če sem prav razumela, je baje zoprno mesto in se bo verjetno fejst poznala brazgotina. Je točno na lični kosti mal nad nivojem kože veliko okoli 4 mm. Kaj mi svetujete? Eno znamenje sem dala odstranit v bolnišnici vendar imam grdo brazgotino..to je pa le obraz…kaj mi svetujete..se lahko obrnem na vas? Mislite da je znamenje nevarno čeprav sem dobila v odg.pred letom da ni nevarno? Hvala za odg.
spoštovani,
najbolje da znamenje spet pregleda kakšen strokovnjak. Lahko se obrnete tudi name, najbolje preko ambulante bartenjev rogl. Ponavadi je vnetje samo po sebi ni nevarno in ponavadi nevarna znamenja ne bolijo…
lp
hvala za vaš odg. Se bom naročila pri vas, samo rabim ponovno napotnico. Po dobrem tednu me precej srbi pod znemnjem in okoli, ker čutim, da še vedno ni ok…imam pa oblutek tudi na videz, ko se pogledam v ogledalo, kot bi mi koža pod očesom in okoli znamenja vleklo na stran, in je na videz nekoliko nagubana naj pa še omenim, da tudi v levo stran obraza zatekam, v predlu lične kosti in očesa, ter sprednji del čeljusti pri ušesu… ne vem ali ima to kake veze z vnetjem ali je kaj drugega, zobje so ok. hvala zaenkrat.