Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija znamenje

znamenje

Pozdravljeni,
sem vam že pisala v zvezi z znamenji, samo očitno se je moje sporočilo izgubilo.

Na glavi imam 2 večja znamenja (približno pol cm) in več manjših. Poleg tega imam tudi več znamenj po telesu. Najbrž se bom odločila za samoplačniški pregled vseh znamenj pri vas. Če se ne motim, stane tak pregled 40 evrov?

Zanima pa me, v primeru, da se ugotovi, da so ta znamenja sumljiva, če je odstranitev potrebno tudi plačati, ali gre potem to lahko na stroške zavarovanja? Ali je lahko indikacija za odstranitev tudi to, da so znamenja v lasišču in si jih ne morem pregledovati? Obenem se pa tudi ves čas dražijo zaradi česanja. Gre lahko odstranitev v tem primeru na stroške zavarovanja?

Lep pozdrav!

Po pregledu znamenj se odločimo za njihovo odstranjevanje.

Če so znamenja take vrste, ki predstavljajo potencialno nevarnost za spremembeo v maligno znamenje, če so na mestih, kjer se stalno dražijo, se jih odstranjuje z napotnico, druga, ki nekatere le motijo, pa ne gredo na napotnico, v tem primeru so storitve samoplačniške.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close