Znaki nosečnosti
Vem, da je bilo na to temo napisanega že veliko, ampak saj me razumete, da sem strašno neučakana.
Po domnevni ovulaciji je minilo 6 dni in počutim se nekako napeto – imam napet trebuh kot da bi me nekaj tiščalo, tudi v prsih se mi dozdeva neka napetost, imam tudi nekaj izcedka iz nožnice. Ali so to značilni znaki nosečnosti ali je to vse samo moja psiha? Je katera imela podobne težave in potem zagledala dve črtici? Mogoče pa je moja želja le tako velika in si vse le domišljam.
Srečno vsem bodočim mamicam in tistim, ki še čakate na čudež dveh črtic!
Velikokrat sem imela take občutke kot ti, pa ni bilo nič … pol pa enkrat so bili tej občutki tako močni, da ni bilo dvoma (napet trebuh, slabosti in vrtoglavice, močno boleče prsi … tako močno so me bolele, da se jih nisem mogla niti dotakniti … in imela sem en tak čuden okus v ustih) … in sta se seveda prikazali dve črtici … :)))))
Lp, Bgv
Jaz sem tudi vsak mesec razglabljala ali so to znaki ali ne – napihnjen trebuh, večkrat na WC, boleče prsi (večinoma le bradavice), pa ni bilo nič. Potem so me pa en mesec že deset dni pred M bolele prsi (v celoti), sploh nisem mogla na trebuhu ležat – in to je bilo to. Šele kasneje sem odkrivala druge znake. Tako, da včasih si res samo domišljamo, ampak od srca ti želim dve črtici!
Ciao!
Jaz na zacetku zaradi dela in vsakodnevnega stresa niti pomislila nisem, da bi slo lahko za nosecnost. Spominjam se konstantnih bolecin v spodnjem delu trebuha, in zelooo obcutljive prsi. Vse to pa sem takrat pripisovala blizajoci se menstruaciji, ki pa je potem ni in ni bilo. Po nekaj dneh zamude, sem se najprej posteno ustrasila. Hitro poslala dragega po CB. No zacetni sok je za nami in sedaj ze veselo pricakujemo malega :).
Mislim na vaju in drzim pesti :*