Znaki levkemije
Pozdravljeni, na vas se obračam obupana mamica. Imam hčerko staro 2.5 leti in zadnje 14 dni mi toži o bolečinah v trebuhu, slabostjo, ker pa je imela v ponedeljek vročino so jo končno dali v torek v laboratorij. Razen 23 crp ni bilo na izvidu nič posebnega. Ona je pa še vedno zelo umirjena, drugače je bila vedno živahna, utrujena, slabo ješča, predvsem joče o bolečinah zvečer ko je treba spat oz.ko se uleže v posteljo in pri popoldanskem počitku. Čez dan malo pozabi, vidi pa se da ni tista prava. Je tudi bledikava in s podočnjaki. Ko sem šla na net brat sem videla da pred izbruhom levkemije so lahko vsi ti znaki ki jih js opisujem. Je pa nekaj časa od družinskih prijateljev mali fantek zbolel za levkemijo in z istimi predznaki kot jih ima moja hčerka. Kaj lahko naredim? Kaj vi mislite? Js sem čisto obupana. Hvala za cimprejšen odgovor.
Greste ponovno na pregled, da se ponovi odvzem krvi in razširi preiskave zaradi bolečin v trebuhu.
Verjetno ste pri branju znakov videli, da je opisanih še vrsta drugih znakov, ki so in morajo biti prisotni pri bolezni. Verjamem, da vas zelo skrbi. Vendar boste pomirjeni po kontrolnem pregledu krvi. V primeru hude bolezni bi se kazalci v krvi že spremenili.