Žmiganje in zavijanje z očmi
Pozdravljeni
Pri sinu (13 letniku) že dobra 3 leta opažam »požmrkavanje« z očesom, tudi kot nekakšno zavijanje z očmi. Moram povedat, da ko ga gledam, je na trenutke za videt prav grozljivo.
Sicer je zelo živahen fant. V šoli izdeluje z dobrimi ocenami. Je pa res, da ga je treba za vsako stvar, da jo bo opravil, kar naprej »preganjat«, ker se mu zdi vsaka stvar nepotrebna.
Že nekajkrat sem to omenila njegovi zdravnici, ki pa meni, da je to zadeva, ki bo sama od sebe tudi minila, le da naj ne polagamo na to preveč pozornosti in naj ga ne opozarjamo.
Meni pa se le zdi, da vse skupaj predolgo traja. Res da fant, stopa v puberteto, vendar bojim se, da bo prepozno ali prešlo v to fazo da sploh ne bo pomoči. Nisem sicer pristaš tega, da bi fanta dala na zdravila. Zanima me, ali ste tudi vi imeli podobne izkušnje in kako ste to premagali.
Ramišljam o bioenergetiku, bovnovi terapiji ali kaj podobnega. Ali ima kdo od vas podobne izkušnje in kako ste premagali zadevo?
Smo pa z Dolenjske.
Hvala
1anja,
mogoče bo tik res minil sam po sebi. Če pa je za fanta tudi moteč, pa obisk pri psihologu ne bo odveč.
Upam, da se bo oglasil še kakšen starš. Sicer pa smo o tikih na forumu tudi že nekaj pisali.