Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Zložljiva prenosna postelja – uporabna ali ne

Zložljiva prenosna postelja – uporabna ali ne

Baby center ima v akciji ABC zložljivo posteljo. Znižana je kar za pol cene na 7.900 SIT. Me zanima ali jo katera izmed vas pozna in kakšna je. Ste z njo zadovoljne ali ne. Premišljujem da bi jo kupila že zaradi dopustovanja, saj ta malo ne bi rada v enem tednu dopusta navadila na spanje med nama s partnerjem.

Jaz jo uporabljam namesto stajice, za spanje se mi pa ne zdi ravno primerna, ne vem, no, da bi otrok ležal tam nekje na tleh pa še podloga je bolj tako-tako.

Mi smo jo strašno veliko uporabljalI: za stajico, za spravljanje igrač, za posteljico v varstvu, na dopustu… Sedaj jo uporablja že druga pupa in je res super: mi damo spodaj peno ali brisače ali kaj podobnega, da je na mehkejšem, pa to da je dno nizko je super, ker ne more ven zlesti in je varno. Že če mi doma odtava dete iz postelje me skrbi, da si ne bi kaj naredilo, na dopustu pa še sploh. Seveda pa ne gre npr. v šotor.

Za nas je zelo uporabna že 3 leta s tem, da smo v BC, kupili še zložljiv vložek, ki paše not. Ta stane pribl 6.000 SIT ampak se splača, mala spi v njej kot angelček.
– Uporabljamo jo na dopustu (morje, smučanje) in sem potem brez skrbi, da mala ne bo s postelje padla.
– Čez leto jo imamo pri babici, ki jo čuva.
– V njej je spala tudi 4 letna nečakinja, ki je bila pri nas na počitnicah.
– Lahko jo uporabljaš tudi za stajico.
Nam zelo prav pride, ker hčerka od vsega začetka spi v svoji postelji. To je bila res dobra investicija.

Mi jo tudi uporabljamo na dopustu,doma pa je bila za stajico in zdaj so noter igrače.sicer sem pa za na dopust naredila še eno blazinico za noter.

MI smo jo kupili lani v Leclerku in se je super obnesla. Priložen je bil tudi posteljni vložek, a mi ni všeč, ker je trd in trikrat prepognjen, robovi pa lahko tišijo. Zato sem v Astra Jama kupila 7 cm peno, jo oblekla in jo ima notri. Mi imamo to posteljico ptrenutno pri babici, kadar čuva punčko, poleti jo vzamemo na vikend, morje, skratka, se zelo obnese.

Mi uporabljamo ravno to in se nam dobro obnese. Kar dosti potujemo, pa tudi za vikende se ponavadi kam odpravimo in če bi vedno najemali postljico v hotelu, bi plačali veliko več.
Naš spi v njej brez problema. Res pa je, da dam na poden še tanko peno.

Jaz bi ti nakup vsekakor priporočala.

Nakup te posteljice se je tudi nam zelooo obrestoval!

Na dopustu spi vedno v njej, doma smo jo uporabljali za stajco in v njo smo zvečer zmerali vse igrače. Mi imamo Hauckovo in je k tej priloženo tudi zložljivo in zelo udobno posteljno dno – mali je spal kot angelček. Sedaj čaka na drugega mišeka.

Torej priporočam!

Lp,
T.

Zelo uporabna, tudi kot stajica in za na dopust. Nekaj časa je bila celo v uporabi kot redna posteljica, ker ni bilo prostora za dve otr. posteljici. Obvezen je pa še dodatni vložek/jogi iz pene. V Leclerku so imeli zložljivega za nekaj tisočakov, lahko pa tudi sama kupiš peno in jo oblečeš v blago.

Tudi jaz jo uporabljam in si ne predstavljam življenja brez nje, saj naša hči ne spi drugje kot v svoji posteljici. Kupili smo jo za na morje, ker ni vajena spati pri naju in se sploh ne naspi če ni v svoji posteljici. Sedaj jo imamo pa pri omi, ki jo uporabljajo, če spi pri njih. Meni je to zelo uporabna stvar in jo priporočam naprej, tudi jaz sem jo kupila v baby centru v akciji lansko pomlad posebej pa sem kupila peno in jo oblekla, ker tudi meni vložek ni bil všeč. lp

Mi smo pa kupili v spletni trgovini S…. prenosno posteljo od Brevi Dolce Sogno, ki ima še nastavek za spanje dojenčka na višjem položaju…. pa na eni krajši stranici se lahko z zadrgo odpre luknja in gre lahko otrok (če mu odpreš) sam ven…. smo pa v Pikapolonici Ptuj dokupili še dodatni jogi in na višini je mala spala pri babici do 9-10 meseca, zdaj pa spi že niže….

jaz sem jo naročila kar na spletni strani baby centra- če je nad 5 tisoč, je poštnina zastonj. drugi dan sem jo imela doma. res je super, je pa res da je podlaga bolj tako tako in smo imeli doma tanjši jogi (kupljen za 2.900 v rutarju) in je super zadeva.

aja, imam jo pri mami, ko bo začela tamalo paziti, pa še v pripravno potovalko se zloži in ne zavzame veliko prostora za kakšna potovanja.

skratka – priporočam!

tisti, ki prenosno posteljico uporabljate kot stajico. Kolikor sem si te postelje ogledal imajo mehko dno. Kako jo potem lahko uporabiš kot stajico, saj otrok ne more stati noter? Po moje tudi sedi bolj težko, če podlaga ni fiksna. Kaj pravite?

Zdravo #Papageno

Prenosne posteljice imajo mehko dno, a ni to vzmetnica, ki bi bila tako mehla. Se super obnese kot stajica.

Pri naših 4 otrocih je bila za vse, še največ kot stajica. Na koncu pa kot shramba za igrače.

Imeli pa smo tako, samo v drugi barvi:
https://www.bimbo.si/prenosna-posteljica-pisolino-orso-luna-cam

LP Maja

New Report

Close