Najdi forum

Ej kva je z vami??! R. (popravek moderatorja) poznam že leta in njegov namen je samo pomagat. Zarad njega sem rešila družino in sebe. In ni bilo lahko. Vedno je stal ob strani! In da takle blatite njegovo ime sram vad je lahk raje sr prepricajte preden kaj napisete in sodite. Poznam njegovo družino in so super. Če pa mogoče zavrte ženske ne razumejo direktnosti in včasih heca pa je to njihovo. Z razlogom omenja zadeve da prebudi folk in pomaga ne glede ali je ura polnoč in ni važno kaj je bil in delal… men je super človek in še bom šla k njemu na terapijo.. vredna je vsakega centa in je z razlogom draga. Je pa res da ga ženske obletavajo in so celo bolj vulgarne od samih moških mogoce pa je bila katera zavrnjena in natolcuje laži. Mi je vseen, ampak ne bluzit o nečem o čemer nimate pojma.

Pozdravljeni.

Sočustvujem z vsemi žrtvami omenjenega “terapevta”. Vsaka resna terapevtska metoda prepoveduje zlorabo ranljivega položaja klienta. Ne glede na to, ali so klientke v konkretnem primeru v spolni odnos zavestno privolile, je gledano iz etičnega stališča to hujša in neopravičljiva kršitev.

Slovenske zakonodaje podrobno žal ne poznam, je pa kršitev spolne nedotakljivosti preko zlorabe položaja kazniva. Bilo bi v veliko pomoč, če bi lahko kakšen pravnik napisal več na to temo.

Ne glede na napisano, je javna objava identitete terapevta nekorektna, zato sem popravil besedilo v delih, kjer je mogoče sklepati o identiteti omenjenega terapevta. Zavedam se, da uradne poti zahtevajo vsaj določeno stopnjo izpostavljenosti proti storilcu in se posledično žrtve zelo pogosto ne odločajo za uradno prijavo na policiji. Je pa to narobe, saj dobiva z vsako žrtvijo napadalec večji občutek superiornosti in nedotakljivosti.

Uradni postopki so še vedno togi, vendar stvari se spreminjajo.
Obstaja dobra brošura na to temo

https://www.policija.si/images/stories/Publikacije/PDF/Spolno_nasilje.pdf

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

New Report

Close