Najdi forum

Spoštovani!

Danes sem v tem forumu prebrala ze veliko o zlorabi in ker mi je vse bližje spoznanje da se imela tudi jaz podobno izkušnjo, se na vas obračam za mnenje oz. potrditev le-tega.

Stara sem bila 15 let (1.letnik srednje šole), sedaj jih imam že 25. Učila sem se fiziko (popravljanje ocene), doma pa smo imeli obiske (sorodstvo). Ko sem obiskom povedala da se ucim in da mi ne gre preveč dobro, se je stric javil da bi mi lahko pomagal pri učenju. Nic slabega sluteč sem ga povabila v mojo sobo. Začela sva se učiti oz. on mi je hitel nekaj razlagati. Cez nekaj casa je prijel mojo roko jo potisnil ob svoj spolni ud. Dalj casa je močno pritiskal nanj. Jaz sem samo otrdela in nisem vedel kaj naj naredim -blokada! Vmes mi je roko uspelo iztegniti in sem sla na stranisce. Ko sem prisla nazaj se je zadeva se enkrat ponovila. On mi je hitel razlagati, jaz pa normalno da nisem niti videla niti slisala nic. Ko sva z instrukcijami končala, tega dogodka nisem nikomur omenila, vse do sedaj, ko imam resnega fanta in imam zelo velike probleme z intimnostjo in spolnim odnosom. Zanima me ali je mozno da je ta dogodek vplival na moje spolno vedenje ali psiho.

Že vnaprej hvala za vaš odgovor,

Andra

Vem kako je, čeloživlejnje strah in manjvrednost.Js sebi pomagam tako da poskušam se naučiti kaj iz tega in življenje me sploh več nič ne preseneti kr vse kr se dogaja se mi že zgodlo.Hočem se obvarovati pa ne vem kako, ne najdem rešitve.Moški me napadajo na cesti povsod.

pozdravljena!
to prepreko bo treba premagati svetujem vam da delate na svoji samopodobi in mogoče bi koristilo če poveste sedanjemu fantu vendar nisem 100% ker to veste le vi koliko mu zaupate.
Želim vam lepo in mirno življenje vem da nikoli ne boste tega pozabili vendar ne uničite si življenje zaradi tega prosim vas poiščite pomoč.
lep pozdrav

New Report

Close