Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Življenjsko – naložbeno zavarovanje 2x

Življenjsko – naložbeno zavarovanje 2x

O tem ste že ogromno pisali, a me zadeva zanima še malo globje, oz. me zanima informativni izračun in pa to, pri kateri zavarovalnici se najbolj splača skleniti takšno zavarovanje:

– oba z možem sva v poznih tridesetih letih, on je službeno mnogo na cesti, v prostem času se ukvarja s športom,
– hčerka bo jeseni dopolnila 4 leta in bi jo rada zavarovala, obenem pa dajala na stran za even. študij, štipendijo, ipd. (seveda, če bo priden otrok, ha, ha).

Ali mi lahko ponudite kakšno pametno, morda družinsko (naložbeno) zavarovanje, ki bi najboljše krilo naše potrebe.
LP

Pozdravljeni!
Ponudba zavarovanj je na Slovenskem prostoru kar pestra.Vaš mož potrebuje kvalitetno nezgodno zavarovanje ,mogoče tudi rentno z življenskim,enako tudi vi,za hčerkico pa štipendijsko zavarovanje.Za izračun pošljite sledeče podatke na moj email:
-vašo in moževo letnico rojstva
-željeno dobo varčevanja
-mesečni znesek varčevanja

[email protected] Lep dan vam želim,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close