Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja življenjska polica pri zavarovalnicah

življenjska polica pri zavarovalnicah

Pozdravljeni!
Ponujajo mi zavarovanje preko zavarovalnice Grawe, s tem, da se zastavi polica za kredit in se potem glavnica vrne šele na koncu najema kredita. Ali poznate kaj takega pri nas? Menda je to v svetu poznano?

Vinkulacija življenskega zavarovanja v korist kreditodajalca je pri nas že kar nekaj časa v praksi.Tako da to ni nič novega,velja pa za vse zavarovalnice,katere poslujejo na našem prostoru.
lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Ali bi mi lahko navedli več informacij o tem in katere zavarovalnice pri nas to delajo? Gre za velike vsote kredita in so mi pri Grawe dejali, da tega pri nas ne upa nobena zavarovalnica? Ali mi lahko naredijo izračun?

Sporočite mi vaše podatke,pa bomo videli kaj se da storiti!
Pozdrav, Bruno [email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

No, ce ti na kratko povem, je golo zivljensko zavarovanje navaden “nateg”. Iz tega ne mores v smislu varcevanja iztrziti nic!

prav je,da ima vsak svoje mnenje.
Pozdrav Bruno

New Report

Close