Najdi forum

Pravkar sem prebrala tale odstavek,ki je napisan v knjigi našega Slomška.Takole se glasi:”Življenje je kot nepopisana knjiga, da bi jo popisali z dobrimi deli.Za vsak dan je ena stran, za vsako uro nov odstavek, vsaka minuta je nova v vrsti življenja “
Kako pa mi-vi pišemo svoje vrstice življenja?
Sama sem delček te vrstice pravkar posvetila vam internetovci in upam na kakšen komentar.
Lep pozdrav

Draga Sara.
Krasen stavek, če bi ga vsi upoštevali. Ko pa vidiš, da se razdajaš..pa..da si ljudem dober samo takrat ko se razdajaš do konca..pa se ti ne zdi ničesar več smiselno.. Pomembno je da nikomur ne želiš slabega, da imaš rad živali…in da se razdajaš tistemu s katerim si blizu….in kdor ti vse to seveda vrača. Zame je še vedno ..družina..najpomembnejša..tako kot ena celica tvori celo telo..je tudi družina celica družbe. Če bi možje spoštovali žene in žene može..bi bil tudi svet lepši. Torej, delajmo na tem..da..bo v naših družinah..spoštovanje …zaupanje..ljubezen….pa bodo tudi otroci rasli v takih družinah..bolj pripravljeni za ta svet..

Ika

Dan Sara! Kako lepo ime…je pravo? Rajsko! Ni kaj dodati…Dobro v meni…dobro v tebi! Lahko je to ljubezen ali pa dobrota. Samo da je od srca. Mali princ pa reče:”Vsako stvar je treba gledati s srcem…bistvo je očem nevidno.” To gledanje s srcem je smisel življenja. Vsaj zame osebno. Poznam ljudi, ki si žele biti dobri…pa jim to ne uspeva…že namen je važen. Dobrota se vedno nekje povrne, mar ne? Tudi ljubezen. Se mora. Drugače življenje izgubi smisel.
O smislu življenja smo že pisali…
“Zavedati se moramo, da smo smisel svojega življenja izpolnili že zgolj s tem, da smo bili vsaj kdaj komu vir veselja…In to ni težko!” A.Trstenjak
PS:Jaz bi dodala…”pa vir Ljubezni”
Lep dan in lep vikend vsem skupaj!
Angel

Pozdravljeni.
Vse zgoraj napisano – krasno! Kar nekako prizemljeno, krotko in polno ljubezni se počutim, čisto mehko – ta trenutek bi objela ves svet in poslušala, kako bije naše skupno srce.

Lep dan.

Lena

New Report

Close