Najdi forum

Življenje gre naprej

Lep pozdrav vsem, ki obiskujete ta forum.

Pred letom in 4 meseci je za vedno odšla k angekčkom moja nečakinja Neli.
(zgodba je še sedaj na forumu pod naslovom Angelček).

Izkušnja nas je vse zelo potrla, sestra brez pomoči fanta in nas domačih verjetno ne bi zlahka preživela tega časa…

Bilo je hudo, večkrat na teden je hodila na pokopališče in bila je neizmerno potrta.

toda pišem zato da potolažim vse potrte starše, ki se jim je to zgodilo, da ni vse tako črno.

Tega otroka ki ste ga izgubili res ne bo nazaj, bo pa drugi ki vam bo v veliko veselje in vam bo dal smisel za nadaljevanje.

Tako smo tudi mi pred dvema mesecema dobili hčerkico, vnukinjo in nečakinjo Zalo, ki nam je vsem skupaj polepšala življenje in dala veselje v našo družino.

Ta naša mala pikica je sedaj v središču pozornosti, res da ni lahko saj smo že ob vsaki mali malenkosti malce panični, pa vse eno tako pač je po takšni izkušnji.

Moram povedati, da sem napisala to, zato da vsi ki obiskujete ta forum dobite spodbudo. Življenje res po tem ni lahko pa vendar se to lahko spremeni in nam vsaj delno polepša nadaljevanje, čeprav v nas ostane ta grenka izkušnja.

lp, Janja

Za vsakim dežjem posije sonce.Iskrene čestitke Vam in vaši družini.
lp D.

Draga Janja, zelo sem vesela tvojega pisanja. Res je, vsak mora sam najti vzpodbudo, s katero se nauči živeti naprej. Nam pa ogromno pomeni vsak žarek lepega, vsaka vesela novica in vsako zdravo detece :)))

Iz vsega srca iskrene čestitke mavrične deklice Zale.

Ja, življenje gre naprej in naši angelčki z njimi. Tudi sama sem pred letom in pol izgubila punčico po porodu. Bilo je hudo, smisel življenja se je podrl. Ampak danes, ko pogledam nazaj, vidim, da je čas žalovanja bil več kot potreben in sedaj gremo naprej. Pod mojim srčkom se je zbudil novi srček in tokrat mislim bitko dobiti. Mali angelček pa bo budno pazil na mamico in bratca ali sestrico, vedno bo prisoten med nami, tako ali drugače.
Vsem skupaj lep pozdrav in srečno naprej, mali Zali pa čim več lepega

Mojca

New Report

Close