Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Žile na rokah

Žile na rokah

Spoštovani gospod Golenhofen!

Prosim vas za strokovno mnenje glede sledečega pojava. Na rokah, še zlasti na dlaneh, sem do pred kratkim imela vidne na vsaki roki in zapestjih zgolj po dve, tri večje žile kot pri večini ljudi moje starosti. Nedavno pa je postalo vidnih zelo veliko število žil in vsak dan opazim še kakšno novo žilico. Nekatere so tudi izstopljene, nekatere so svetlejše in nekatere temnejše (zlasti na zapestju so se pojavile še vijolične do modrikaste – prej so bile vidne samo svetlejše, običajne zelenkaste). Prav tako imam od nedavnega mravljinčasta oba mezinca, včasih tudi prstanca, in občasno čutim bolečino v predelu od komolca do konca prstov (bolečina ni močna, spremlja jo občutek mlahavih rok). Stara sem 39 let.

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav!

Spoštovani!

Težave z ožiljem so pogosto povezane z zakisanostjo oz.pomanjkanjem mineralov. Glede na težave, ki jih čutite v roki, pa bi šlo po naših izkušnjah lahko tudi za obremenitev organizma s težkimi kovinami.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close