ZGODBE Za pogum, za zdravje so v celoti objavljene!
Z veseljem sporočam, da smo zbrali več kot 30 zgodb v natečaju ZA pogum, za zdravje: http://med.over.net/klinicne_stroke/onkologija/opogumljajoce_zgodbe.php
Hvala vsem, ki so dali del sebe za drugega….
Ja, pa poglejte si, kaj so narisali naši otroci, prispevki z risbicami so bili dodani naknadno.
Potem se nas je pa nekaj tudi opogumilo, pa smo naknadno k svojim zgodbam dodali še fotografije..
Bila je podelitev priznanj… bilo je lepo. Ogromno energije na kupu. Različni občutki. Eni srečni, drugi ganjeni do solz, tretji ponosni, …. vsi pa zadovoljni nad prireditvijo in projektom Za pogum, za zdravje.
Z nami so bile tudi medicinska sestre in nekaj zdravnikov, ki so nam izkazali podporo.
Tudi primarij Janez Remškar z Ministrstva za zdravje, ki nam je prirpavil lep nagovor in nam podelil priznanja…
Pogršali pa smo našega junaka Jakoba in mamo PetroT! Upam, da je Jackson že boljši in da je virozica že odpeketala! Petra, priznanje vaju čaka na MON-u!
Za konec pa smo vsi glasno zapeli:
Kdor vesele pesmi poje,
gre po svetu lahkih nog,
če mu kdo nastavi zanko,
ga užene v kozji rog…
Jaz pa pojdem in zasejem
dobro voljo pri ljudeh…
V eni roki nosim sonce,
v drugi roki zlati smeh…
…………..
Več pa v naslednjem tednu, ko bomo imeli zbrane vse vtise, fotografije!
Kristina in Andreja,
čestitke, čestitke, za uspeh, domiselnost in prizadevnost !! Skupaj s sodelavci sta ustvarili krasno prireditev, kjer sem videla same sijoče in optimistične obraze. Če kdo ni prišel dobre volje med nas, se je je pa tu nalezel.
Seveda je pa kar v človeški naravi, da gledamo tudi v prihodnost. To, da se doda še več VAŠIH zgodb, dragi prijatelji, in pa to, da bi zbrane zgodbe izdali v knjižico, ki bi romala v roke bolnikom, ki se prav zdaj borijo in jim vsaka vzpodbuda za zdravljenje pomeni toliko kot kisik za dihanje, to, to bo dalo pečat včerajšnjemu srečanju.
Skupaj smo – brez meja !!
Prvih nekaj fotkic si lahko ogledaš na , ki je zapisan v mojem profilu.
Kar opogumi se in napiši, nariši, izdelaj…. Do konca leta bomo še zbiralizgodbe in jih nato objavili v knjižici.
Dajana, zelo sem vesela, da sta prišli obe! Tako pogumno babi imate! Res!
Pozdravček obema! Se vidimo! Kmalu bo onkološko kulinarično srečanje, ko bomo kuhali, jedli in debatirali o zdravi hrani. 🙂 Prideta?
kristina, kdaj pa bo približno to kulinarično srečanje,sama sem namreč kar daleč doma.Zelo me zanima kaj v zvezi z zdravo prehrano, se kar precej lovim kaj jesti kaj ne. Najlaže je reči jej kar ti paše, meni pravzaprav vse paše, paziti moram zaradi želodca, sem imela po kemo precej težav z njim….Lep pozdrav vsem
Mandi, ne skrbi dovolj zgodaj bomo sporočili. Predvidevamo pa, da bo v prvi polovici novembra. Moramo dobiti še potrditev lokacije in zdravnico moram še ujeti potem, da si bo vzela čas.
Drži se!