Najdi forum

Naj pojasnim kako je bilo. Del odgovora je zadela že amm…

Dva meseca po začetku zveze sva s punco sedela na avtobusu, pa sem slučajno in nehote videl da nekomu piše sms sporočilo. Viden je bil tudi prejemnik. Ker pa jaz tistega prejemnika poznam, sem jo vprašal komu piše sms. Njen odgovor se ni ujemal z resnico. V tistem trenutku sem postal sumničav, postalo mi je jasno da mi nekaj prikriva. Na strani kjer sem jo spoznal, sem si ustvaril še en profil in jo kontaktiral. Na moje neprijetno presenečenje je njen odgovor bil, da je samska ter da je njen oglas še vedno aktualen.
Za to potezo sem se odločil zato, ker sem hotel preveriti ali gre samo za nedolžno belo laž, ali pa morda zadeva ni tako nedolžna. Namreč če bi ji jaz tam na busu takoj povedal, da poznam tistega tipa ter da zakaj mi laže, bi izid menda bil samo eden in sicer po vsej verjetnosti ta, da bi se začela prepirat in menda bi se tudi takoj razšla. Tako pa sem nama obema dopustil možnost, da gre mogoče samo za neko nedolžno neumnost, ki bi jo itak pozabil. Cilka, včasih je treba biti diplomat in vedeti, kdaj je bolje kaj zamolčati. Vidim pri svoji mami, je njena navada da vsakemu pove resnico v oči, pa se ji vrne kot bumerang in na koncu ona potegne krajšo. Pa sva ji jaz in moj brat že velikokrat povedala, da jo življenje vsakič udari po buči samo zato, ker vse zblebeta, ker ne ve kdaj je bolje biti tiho.
Če se vrnem k zdaj že lep čas bivši punci, ona ni nikoli izvedela da sem jo preveril. Razšla sva se zaradi povsem drugega razloga.

A ti malo sebe vlečeš za nos? Kako bi to neumnost pozabil, če si šel potem ustvarjat nov profil, samo zato, da preveriš njeno belo laž? Neumnost je bila to, da si dopustil, da ti ženska laže v obraz in s tem, ko je nisi s tem soočil, si ji dal dovoljenje, da to počne s tebo še naprej. Če se ne bi zbal zvedeti resnice, bi jo soočil tam na mestu, ne glede na to, kako bi se končalo. Preprosto zahtevaš resnico in potem vidiš, ali ti jo ona lahko nudi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, po vseh dosedanjih izkušnjah, se strinjam s tem zapisom.

Tako se je meni zgodilo, ko sem sedaj že bivši punci zamolčal, da sem se zaradi naivnosti zapufal. Pač se mi ni zdelo vredno, da bi ji to sploh omenjal ker sem menil, da ni šans da bi to vplivalo na najino zvezo. Čez čas me pa ona vpraša kaj je z denarjem, ki sem ga prislužil. Ko sem ji povedal da mi ga je banka vzela, ker sem moral povrniti dolg, jo je vrglo na rit. Postalo ji je jasno da še lep čas ne bom imel denarja, da bi se preselil v njen kraj in me je pustila. Pa bi morda se ne tako končalo, če bi jo takoj v štartu seznanil z limitom, ki so mi ga odobrili na banki ter da bom ta limit moral povrnit.

Puuf, sama boš ugotovila, če je v redu, ali ne. S tem kažeš na neko nestabilnost in nesigurnost. So osebe, ki v določenem obdobju vstopijo v naša življenja, in tudi izstopijo. So pa tudi osebe, ki nas spremljajo našo celo pot. V kolikor ti ta ni namenjen, bo v življenje vstopil drug, še boljši.

Zakaj pa se sedaj tako jeziš, puuf, na to žensko, ki si jo vprašala
(ni tvoja prijateljica, je njegova kolegica???) –
saj ima pravico, da se ne vmešava…
in ja, mogoče pa “ogovarjanje” nekega tipa res ni na njenem nivoju (tudi na mojem ni – to reklakazala),
kajti nekomu se jaz zdim čisto OK drugemu pa spet čisto odfrikana.
In zakaj je ta njen odgovor “odurno obnašanje”?
Če ti je sam pripovedoval “sočne zgodbice o svojih vezah”, a se vidiš in prepoznaš kot igralka v eni izmed njihovih variant v vajini prihodnosti??
Za svojimi dejanji in odločitvami stojim sama … in pa – govoriti (na dejtu) je srebro, dobro poslušati princa tvojih sanj (brez konja) PA ZLATO!!!

Pozdravljena Puuf!

Mislim, da bi bilo bolje če nebi nič spraševala, ker lahko se zgodi, da dobiš napačne informacije. Ti bi bila lahko sama sposobna spoznati tega človeka. Drugače pa, ta tvoja kolegica je tako kot sem rekla kolegica, ni prijateljica, tako da se ne obremenjuj s takšnimi avšami, ki imajo sebe polno glavo in ne znajo vljudno odgovoriti na preprosto vprašanje. 😉

Kot ženske, tudi moški niso vsi enaki… zato ta komentar, da se ti zdijo ženske včasih kot tipi…še huje….je resnično odveč in ni na mestu. Celo nezrelo razmišljanje.

New Report

Close