Najdi forum

Zdravo! Od nekdaj sem imela tezave z doseganjem ograzma… Pravzaprav ce se zadovoljujem sama, ni problema, lahko v nekaj minutah in veckrat zapored. Med sexom z moskimi pa bolj tezko… Ze od nekdaj, sem jih dala ze kar nekaj cez. Je pa res da nisem bila vedno popolnoma sproscena… Vem da je pomembno, da moskemu povem kaj in kako mi pase-kako pa naj bi vedel, ko pa smo si razlicne. Saj mi je prislo ze nekajkrat, a zadnje case vse tezje, s partnerjem sva skupaj dobro leto, on dozivi orgazem prakticno med vsakim sexom, jaz bolj redko. Mi je lazje ce se zadovoljim sama. Pa me obdeluje tako s prsti kot z jezikom. Zakaj je temu tako? Ima se katera tako izkusnjo? Je pa res da se zadnje case slabse razumeva, kar je verjetno vzrok. Na zacetku zveze sem veckrat in lazje dozivljala orgazme. Zanima me kaksne imate druge zenske izkusnje s tem? Kako pogosto dozivljate orgazme, samske ali pa v vezi?

Za orgazem rabiš sproščenost, torej mirno glavo (brez večjih skrbi v ozadju) in popolno zaupanje partnerja. Če se med vama iskrijo napetosti, slednjega zagotovo ni. Za sproščenost je tudi pomembno, da se pred partnerjem ne sramuješ svojega telesa, še bolj pa pomaga zavedanje, da ga vzburjaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vazna je sproscenost, zaupanje, na koncu tudi ljubezen do sebe in svojega telesa.
Si pa morda vseeno kdaj pomislila, da bi ti bile zenske tudi vsec?

New Report

Close