Najdi forum

zenskarji…

Ze odkar hodim ven…ze kar nekaj let vedno naletim na take tipe, ki jim je bistvo vsega seks…bogati babjeki, sminkerji ki lahko vsako dobijo in se tega tut zlo dobr zavedajo… Zgodil pa se mi je da mi je en tak postal zlo vsec ( od lanskega septembra)… Ze kar nekajkrat sva sla ven, vendar sm ugotovila, da je nemogoce da bi blo iz tega lahko kej resnega…Tut njegovi kolegi niso dost boljsi.. Stokrat sm ze rekla, da ga morm pozabit, sej ni vreden da se sekiram& trudim zanga…ampak vedno ko se srecava v kakem lokalu pristaneva skupaj…se nikoli se nisem dala dol z njim, ker menim da si tega ne zasluzi…to bi bla njegova zmaga… Vcasih premisljujem o njem in se sprasujem: je mozno da se tak tip sploh spremeni in postane “normalen”…koncno zacne na punce gledat mal bolj spostljivo in pokaze da nima kamna namesto srca…??? Punce, poznate kak primer…lastna izkušnja???

Odgovarjam, čeprav nisem ženska, pa vseeno opazujem svet – ljudi
okoli sebe z odprtimi očmi.

Mislim, da si si na nek način na svoja vprašanja med vrsticami odgovorila
že sama.

Sploh se mi pa zdi (pa to velja za kar precej zensk), da ce bi ta tip od
vsega zacetka bil “normalen” in torej sploh ne bi bilo treba spreminjati
njegovega kamna nazaj v srce, ga verjetno sploh ne bi bila opazila….

ce mislis najn in si potem mokra potem je nujen..

Ljudi je težko dati v škatlce. Mnogi mladi fantje, ki so pač sposobni uspešno osvajati, to svojo sposobnost izrabljajo in podirajo (skoraj) vse po vrsti. Pa saj s puncami ni nič drugače.

To pa ne pomeni, da niso v svojem bistvu nesrečni, ker niso sposobni ene resne zveze, ki si jo morda želijo. Morda niso dobili o doma dovolj čustvene popotnice, morda se gibljejo v krogih, kjer je biti to, kar so, vrlina.
Marsikdo od njih se prej ko slej spremeni, marsikdo se samo prilagodi (menja dlako, ne pa kože). Ne vem, kaj ti naj rečem, vem samo to, da takega človeka nekdo drug (recimo ti) ne more spremeniti, spremeni se lahko samo sam.

Mislim, da ti nobeden ne more braniti, da se ne bi sestajala z njim in ga spoznavala. Mroda boš uvidela da je cepec in pravi čas pobegnila, morda se boš neskončno zaljubila, morda se za fasado skriva v bistvu poštenjak,… Ravnaj po svojem občutku, tudi če boš spala z njim in te bo “izkoristil” to ne bo kaka katastrofa, boš vsaj vedela za drugič…

Tak frajer je lahko čisto dober – do določene mere. Jaz sem se poročila s takim, traja še sedaj po 20 letih. Dolgo časa sem bila grooozno ljubosumne na vse ženske ki jih je poznal, v vsaki sem videla “nevarnost” oz. da je spal tudi z njo.Verjamem mu, tako kot zagotavlja, da me od poroke ni prevaral. Problem pa je v tem, da taki moški niso čutni, vse gledajo skozi seks, vse hočejo reševati preko postelje in so neznansko užaljeni če ti ni zgolj do užitka, o ljubezni nimajo pojma.No, vsaj moj je tak. Zakon je dolgočasen in prazen, platonski. Sama presodi, kakšen je tvoj.
lp

Točno, itak da na veliko padate na zračnoglave maziljene narciske :))

Ne obsojam te, ampak me le zanima, zakaj tako dolgo vztrajaš s takim človekom? Sam sploh ne bi mogel biti poročen s tako žensko, ker bi jo že prej odslovil. Toliko se pa res imam rad in gledam na svojo srečo. Drugače sem pač raje sam.

Se sama nevem kaj mi je…rada bi ze enkrat nehala s tem, ampak vsakic ko se pojavi…mu takorekoc padem v objem…To je kt odvisnost…skusas se odvadit, ampak preden ti to rata se velikrat pades v skusnjavo. Vcasih se primem za glavo in se vprasam kje mi je ponos…ampak to mine. Najhujs je pa to, da take tipe vedno “obdrzim”, take ki jim je pa res kej do mene pa odbijem. Sele zdej mi je zou, da sm tolk casa odbija kolega s katerim sva bla skupi dve leti nazaj… Mela sva ene probleme in pol sva nehala. Tipo mi je vse do lanske jeseni kazal, da bi bil rad z mano ampak jst sm bla fina…Zdej je pa najdu resno zensko, z njo je ze eno leto in zdej sm prsla do tega, kaj sem zamudila zarad takih kretenov….Ostala sva kolega, si velik zaupava ampak zal mi je ker sem pustila da mi je spolzel iz rok…In od takrat naprej mi pota krizajo babjeki, ki nimajo pojma kaj je ljubezen….Mogoce tut zato, ker so me taki katere sm mela zares rada prizadel???

Ja, takole je bilo pri meni: spoznala sem ga septembra v Križankah. Prišel je do mene (sestra je šla po pijačo) in me vprašal, če bom čik. Privolila sem in udarila sva debato. Tipo mi najprej sploh ni bil všeč. Sicer je bil dober za pogledat in vse, ampak na čelu mu je pisalo, da je veliki ženskar in takih se že nagonsko izogibam, ne vem zakaj. No potem se je moja sestra ogrela zanj in to ful. On jo je najprej ful obrajtal in to, no ko je pa videl, da pri njej ne bo dobil tistega kar bi takoj hotel (beri:fukanja) jo je odjebal in se začel maximalno posvečati meni. In to je bila pika na i! Ful mi je prijala vsa ta pozornost in besede ala kok si ti lepa, sexy, prijazna, huda bejba itd… šel je do skrajnosti in to je pripomoglo k temu, da sem se totalno zacopala vanj… no v končni fazi me je hotel položiti in HVALA BOGU, da sem še pravočasno ugotovila, da je to tudi vse, kar si je sploh želel od mene. Ful sem bila ponosna nase, ker sem rekla ne. Od takrat me ni več poklical.
To je to, ženskarji so eni navadni kmetje! Prov smilijo se mi tiste punce, ki dejansko z njimi hodijo, ker pomoje jim ni nič drugega bolj fancy kot se posexat, nato pa se zavalit na drugo stran postelje in zaspat.

Blondy, lahko ti povem lastno izkušnjo. Moj fant je tudi nekoč spadal med ženskarje, vendar je bilo podobno kot pri tebi – nekaj na njem me je noro privlačilo in želela sem ga bolje spoznati.
No, danes sva skupaj skoraj 4 leta in se imava prav lepo. V bistvu je to res, da so taki tipi pravzaprav zelo občutljivi in globoko v sebi nesrečni, vsaj z mojim je bilo tako. In priznati moram, da sem se precej trudila, da sem ga “izbezala ven iz lupine” in mu dokazala, da nisem taka kot ostale. Ampak je bilo vredno truda in mi niti za trenutek ni žal.
Aja, še to. Od začetka mi je bilo ful grozno, ker je imel o ženskah zelo slabo mnenje – za njega so bile vse kur*be. Čemur pa se sploh ne čudim, saj sem na lastne oči videla, kako so se mu dobesedno nastavljale, tudi če sem bila jaz zraven. Vendar pa mene spoštuje, saj če me ne bi, ne bi bila z njim.
Predlagam ti, da s seksom še malo počakaš. Najprej ga malo bolje spoznaj, potem pa boš že videla, ali je vreden kaj več ali ne. Upam, da se tudi v tem “tvojem” tipu skriva občutljivo, nežno bitje in da ti ga bo uspelo spoznati in osvojiti njegovo srce.

Sama pa bi pripisala le to, da je tvoja zmaga, če mu ne boš dala. Pa tud tisto, kar je človeku nedosegljivo, mu je vedno najbolj zanimivo…Zato, vztrajaj pri svojem načelu, pa če mu boš tolk všeč, že bo neki, drugač pa pač ne.
SREČNO!

hm, jest pa iščem eno takšno k bi me kam ven spravila, drugače sem pa bolj skromen, tudi tko se nekam pride.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close