Najdi forum

želodec uh!

zdravo punce!

eno vprašanje! s čim si vi v nosečnosti blažite boleč želodec? jaz imam namreč probleme s prebavo že ene 3 leta, pa prej če je bilo res hudo sem vzela ranila ali kaj takega, zdaj pa ne upam..kaka ideja kako si pomagati brez da bi škodila pikici?

hvala!

Lp, lara

Zvečer pred spanjem popij en navaden jogurt – v parih mesecih ti bodo težave z želodcem izginile.
Mislim, da ne škodujejo še rupurut in gastal, vendar vprašaj za vsak slučaj v lekarni.

Tudi jaz sem imela v začetku težave z želodcem. Zdravnica je rekla, da lahko kdaj pa kdaj vzamem rutacid. Ne jemlji pa ga ves čas, le občasno. Jaz sem ga vzela le takrat, ko je bilo zelo hudo. Skušaj pa večkrat jesti. Meni se zdi, da mi je bolje, če želodec ni popolnoma prazen.

LP
M

<http://milamay.moj-album.com/>

Jej kaki!

Moja babica, ki je imela čir na želodcu je jedla kaki! Tudi meni je pomagal.

Lep dan!
poli

Lep dan! poli

Prisegam na Radensko. Ampak previdno – mislim, da nanjo vsako telo reagira drugače. Moja sestra je od nje imela še večjo kislino.

Mene je med prvo nosečnostjo pri sebi držal donat (ne radenska), sedaj pa k sreči še nimam želodčnih težav.

Zvečer pred spanjem (ampak le če je res hudo) en Rupurut, sicer pa mi zadnje čase paše Radenska.

LP, Mateja

Živjo!

Tudi jaz imam težave z želodcem oz, slabostjo in mi pomaga vse kar je kislo: zelje, kumarice… Lp

New Report

Close