želja po partnerju
Kot sem na začetku povedal, imam težave z čustveno nestabilnostjo. Včasih opazim da sem zelo dvoličen. Za ljudi okoli mene delujem zelo stabilno. Prijateljice pravijo da delujem zelo moško in da imam dober in močen karakter. Kot sem rekel, prijateljic za seks mi ne manjka ker one pristopajo k meni in te situacije tudi težko obvladujem ker po eni strani si želim to, po drugi strani pa vem da ni prav.
Pri puncah ki so mi všeč ter če pride kaj v zvezi z bivšo me totalno vrže iz tira. Enostavno mi zmanjka besed, in me totalno prevzamejo čustva.
In ja tak je kot si napisal. Do enih punc imam pristop kot največji jebač. To so take, s katerimi se ujamem na valovni dolžini. Ampak to je verjetno zato, ker vidim da sem ji všeč, in mi nekako že sama dviga ego. Na drugi strani pa me pol to matra, ker vem da nisem taki, no vsaj ne želim biti takšen.
Tekmujem ne, ker nekako ne čutim, da bi se rabil dokazovat komu drugemu razen sam sebi. Športam se pa tudi ne zaradi punc ali kakih drugih razlogov. Nekaj me pač žene od znotraj. Oja, tremo pa imam ponavadi tako, da bi najraje zbežal, ne maram če sem v središču pozornosti. Že sami ustni izpiti me zelo matrajo.
Tule sem dobil nekaj koristnih nasvetov, ki jih bom upošteval, in upam da se bom stabiliziral…..enkrat. Je pa tudi verjetno, da bivše nisem prebolel, in rabim še čas. Ampak glede na to da je že več kot leto dni od tega, no nevem.
In ja, kot si rekel, fizično mi nič ne manjka. Sam bi rekel, da če fizično ne bi bil v formi, bi verjetno v depresijo padel. Zdaj pa me še tale ego, ki mi ga te lahke punce vlivajo, drži pokonci. Pa opravičujem se, nikogar ne zajebavam, vendar vem da imam čudno situacijo, ki bi ga le rad nekako rešil. Sem pa že res razmišljal o psihologu :S
ma to je čist simpl razumet
torej…bivša te je zajebala in ko ti je ena všeč, enostavno zablokiraš, ker nočeš spet čez tako sranje, kot si že šel…zato, si pri tistih, ki so za v postlo, samozavesten, ker imaš nadzor, pri tistih, ki pa so tebi, pa nočeš zgubit nadzora nad situacijo….ko boš prebolel, pa ne bivšo, bivšo si že, ampak občutek prevare, izdaje itd..takrat se bo vse poklopl tko, kot je treba …
simpl
Vse, kar te na drugih neskončno moti, vse, kar na drugih prepoznaš kot nekaj izredno negativnega, kar kritiziraš, pljuvaš, preziraš, nad čimer se nonstop razburjaš z večimi klicaji na koncu, kar pišeš z velikimi črkami, kar ponavljaš negativnega o drugih v vsakem svojem pisanju, vse, s čimer se na drugih nimaš časa ukvarjati, vse to je – tvoja TEMNA plat. Tvoja. Vse to se skriva v tebi samemu. Priznaj si končno, kdo si in to je prvi pogoj, korak stran od teme.
Potem si zemi si končno čas za ukvarjanje s samim sabo. Pusti druge pri miru ta čas. Začni se ukvarjati s svojo temno stranjo, začni s čiščenjem nesnage v svojem Ego podstrešju. Vzemi si čas in odreži vse, kar te na drugih moti, vse to počisti iz svojega Ega. Naredi iz sebe častnega Človeka. Potem se vrni sem.
Vir za delo na fastforwardu;
Debbie Ford, Temna stran iskalcev svetlobe, Aura 2006.